Ήταν ήδη αργά για τη Χαλ...

Έτσι όπως της ήρθαν τα πράγματα και από τη στιγμή που δεν ήταν καν στο χέρι της στην τελευταία αγωνιστική, ήταν αργά για τη Χαλ να σωθεί. Η ομάδα του Στιβ Μπρους έγινε η τρίτη που αποχαιρετάει την Πρέμιερ Λιγκ μετά το 0-0 απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «KC Stadium».  



Ήταν ήδη αργά για τη Χαλ...

Το ματς:

Η μαχητικότητα των παικτών που ήθελε να δει ο Στιβ Μπρους και η ώθηση που περίμενε από τον κόσμο, ξεδιπλώνονταν όλα στο χορτάρι του «KC Stadium». Αν και αρχικά είδαν τον Ρούνεϊ να πετυχαίνει το οριζόντιο δοκάρι με μακρινό σουτ στο 3ο μόλις λεπτό, οι «τίγρεις», ήταν αποφασισμένες για την παραμονή τους στην κατηγορία, ή τουλάχιστον για τη μάχη δίχως έλεος ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα είχε. Είδαν τον επόπτη να τους ακυρώνει σωστά δύο γκολ για οφσάιντ στο 18' και το 20', ενώ στο ενδιάμεσο, ο Βαλντές πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση σε κεφαλιά του Εντόι! Ο Άνχελ Ντι Μαρία για τους «κόκκινους διαβόλους» άντεξε μόλις 23 λεπτά μέχρι να τραυματιστεί, οι γηπεδούχοι πίεζαν όσο μπορούσαν, όμως δεν έβλεπαν διαδρόμους...

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, πρώτα ο Άντερ Ερέρα λίγο έλειψε να... βάλει τέλος στη σεζόν της Χαλ με σουτ το οποίο απομάκρυνε προτού πλησιάσει την εστία ο Μάικλ Ντόουσον, ενώ λίγο αργότερα, ο Μέιλερ με όλο το τέρμα μπροστά του, δεν στόχευσε σωστά για ν' απειλήσει τον Βαλντές. Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ έκαναν αυτούς της Χαλ να καταλάβουν στο 54' πως η Νιούκαστλ άνοιξε το σκορ στο δικό της ματς απέναντι στη Γουέστ Χαμ και ταυτόχρονα οι παίκτες του Μπρους προσπάθησαν να μην αφήσουν το γεγονός να τους επηρεάσει και να συνεχίσουν να πιστεύουν... Το πρόβλημα του εύκολου γκολ που αντιμετώπισαν πολλάκις φέτος οι «τίγρεις» τις καταδίκασε και σε αυτό το ματς. Στο 77' ο Φελαϊνί άφησε τη Γιουνάιτεντ με παίκτη λιγότερο με αχρείαστο χτύπημα στον ΜακΣέιν με τις τάπες.