Έκατσε 10η η Πάλας

Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν η Κρίσταλ Πάλας. Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου νίκησε 1-0 τη Σουόνσι εντός έδρας και, εκμεταλλευόμενη την απώλεια βαθμών της Έβερτον, τερμάτισε στην τιμητική 10η θέση της Πρέμιερ Λιγκ.  



Έκατσε 10η η Πάλας

Ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν στο 57’ με τον Σαμάκ και κράτησαν το θετικό αποτέλεσμα μέχρι το τελικό σφύριγμα. Λίγα πράγματα από τους Ουαλούς, που εμφανίστηκαν εντελώς αδιάφοροι στο σημερινό, τελευταίο ματς της περιόδου.

Το ματς:

Σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερες βαθμολογικές… επιδιώξεις Κρίσταλ Πάλας και Σουόνσι προσέφεραν αρκετά καλό θέαμα στο πρώτο μέρος. Κυρίως οι γηπεδούχοι, που στο μεγαλύτερη διάρκεια του ημιχρόνου είχαν τον έλεγχο, κυκλοφορούσαν σωστά την μπάλα και ανά τακτά χρονικά διαστήματα δοκίμαζαν την τύχη τους, χωρίς αποτέλεσμα. Από τη μεριά τους, οι Ουαλοί δεν είχαν σκοπό να… μοχθήσουν για το γκολ, κάτι που φάνηκε και στις «άνευρες» προσπάθειές τους κάθε φορά που είχαν την κατοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ισορροπίες άλλαξαν, αφού η πιο ορεξάτη Πάλας εκμεταλλεύτηκε την… αδιαφορία τα αντιπάλου και πήρε το προβάδισμα με το γκολ του Σαμάκ στο 57’. Ακολούθησε ένα δεκάλεπτο όπου οι παίκτες του Πάρντιου αναζήτησαν το 2-0, όμως τίποτα. Σταδιακά ο ρυθμός του αγώνα έπεφτε, με αποτέλεσμα οι δύο αντίπαλοι να συμβιβαστούν με το αποτέλεσμα…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κρίσταλ Πάλας: Χένεσι, Γουάρντ, Νταν, Χάνγκελαντ, Σουαρέ, Ζαχά, Γέντινακ, ΜακΆρθουρ (33' Μάρει), Μπολάσι (86' Κάμπελ), Πάντσεον, Σαμάκ (66' Μουτς).

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Νότον, Φερνάντεθ, Μπάρτλεϊ, Ριτσαρντς, Μπριτόν (70' Γκριμς), Κορκ, Έμνες, Ντάιερ (64' Μπάροου), Μοντέρο (84' Γκορέ), Γκομίς.