Μουρίνιο: «Έχω κλάψει, αλλά... ποτέ σε ήττα»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε με σεβασμό για τον Ντικ Άντβοκατ και παίρνοντας αφορμή από τα δάκρυα του προπονητή της Σάντερλαντ στην εξασφάλιση της παραμονής της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ, αποκάλυψε πότε και για ποιο λόγο έχει... κλάψει ο ίδιος!  



Μουρίνιο: «Έχω κλάψει, αλλά... ποτέ σε ήττα»

Ο «special one», τίθεται σήμερα αντιμέτωπος με τον Άντβοκατ που κατάφερε να κρατήσει τις «μαυρόγατες» στην Πρέμιερ Λιγκ, με το παιχνίδι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» να έχει και φιέστα στο φινάλε για την κατάκτηση του τίτλου από τους «μπλε».

Μιλώντας για τον «αντίπαλό» του στον πάγκο των φιλοξενούμενων, ο Μουρίνιο δήλωσε: «Φέτος, κάθε μέρα που κοιτούσαμε τον βαθμολογικό πίνακα, βλέπαμε μονάχα από κάτω μας τις ομάδες. Ο Ντικ είχε διαφορετική αποστολή. Πήρε τη Σάντερλαντ χαμηλά και κατάφερε να τη σώσει. Έδειξε αφοσίωση και προσπάθησε πολύ για να πετύχει το στόχο που είχε τεθεί. Τα δάκρυά του μετά το ματς με την Άρσεναλ, απέδειξαν ότι για εμάς τους προπονητές η δουλειά μας δεν είναι μονάχα μια... παραπάνω ημέρα ή μια παραπάνω λίρα. Είναι αφοσίωση και πάθος».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι: «Κι εγώ έχω κλάψει, αλλά ποτέ για ήττα. Μονάχα από χαρά στις επιτυχίες. Και στον τελικό του Λιγκ Καπ δάκρυσα λίγο...».