Κι όμως, ο Μουρίνιο... μετανιώνει!

Μέχρι και να... μετανιώσει για κάτι που είπε στο παρελθόν, έφτασε ο Ζοσέ Μουρίνιο! Ο «special one», που κατάφερε να στεφθεί ξανά Πρωταθλητής με την αγαπημένη του Τσέλσι, είναι πλέον... άλλος άνθρωπος και δεν φοβάται να πει ότι έκανε κάτι λάθος!  



Κι όμως, ο Μουρίνιο... μετανιώνει!

Στα τέλη του 2014 κι έπειτα από ένα πέναλτι που δεν πήρε ο Σεσκ Φάμπρεγας σε εκτός έδρας ματς απέναντι στη Σαουθάμπτον, ο Ζοσέ Μουρίνιο ξεσπάθωσε κατά της διαιτησίας, κάνοντας λόγο για... οργανωμένη προσπάθεια ώστε να πέσει η Τσέλσι από την κορυφή της βαθμολογίας!

Έχοντας πλέον πετύχει τον μεγάλο στόχο της επιστροφής στο θρόνο με την άνετη κατάκτηση του φετινού τίτλου και όντας πολύ πιο χαλαρός και άνετος, ο Πορτογάλος, παραδέχθηκε ότι ίσως έκανε λάθος όταν μίλησε τόσο σκληρά για τη διαιτησία.

«Δεν είμαι άνθρωπος που μετανιώνει. Ό,τι ειπώθηκε, ειπώθηκε. Ό,τι έγινε, έγινε. Δεν μπορείς να πάρεις πίσω πράγματα, ούτε να γυρίσεις το χρόνο πίσω. Η αλήθεια είναι ότι η διαιτησία πολλές φορές δεν ήταν σωστή στα παιχνίδια μας, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ίσως, όμως, το σχόλιο που είχα κάνει περί... εκστρατείας κατά της Τσέλσι, να μην ήταν τόσο σωστό» ήταν τα λόγια του!