Βενγκέρ: «Κάναμε πρόοδο φέτος»

Στοιχεία πάνω στα οποία δούλεψε και είδε τα αποτελέσματα που ήθελε, έχει πλέον η Άρσεναλ στο παιχνίδι της, με τον Αρσέν Βενγκέρ να τονίζει πως η ομάδα του έχει σημειώσει πρόοδο σε σχέση με την περσινή σεζόν. «Κυριαρχήσαμε απόλυτα στο δεύτερο ημίχρονο» είπε για την ισοπαλία (1-1) με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  



Βενγκέρ: «Κάναμε πρόοδο φέτος»

«Προσπαθήσαμε να πάρουμε το ματς στο τέλος... Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε στο γήπεδο, η Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη, όμως στο δεύτερο κυριαρχήσαμε απόλυτα, είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να κάνουμε την ανατροπή, όμως δεν το καταφέραμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του Αλσατού για το παιχνίδι του «Ολντ Τράφορντ», ενώ κλήθηκε να τοποθετηθεί και για τους Γουόλκοτ και Γουίλσιρ που πλέον έχουν επιστρέψει για τα καλά στα πλάνα του:

«Ο Τζακ είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο πλέον, ενώ και ο Θίο επέστρεψε στα γκολ. Το σημαντικό για εμάς είναι να κάνουμε καλό φινάλε στη σεζόν, έχουμε υγιή ανταγωνισμό στην ομάδα και πριν τον τελικό του Κυπέλλου έχουμε τα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος να κοιτάξουμε και να κυνηγήσουμε τη νίκη».

Για το συμπέρασμα που έχει βγάλει από την πορεία της Άρσεναλ, μια εβδομάδα πριν από το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ο Βενγκέρ είχε να πει:

«Έχουμε σημειώσει πρόοδο. Ήταν σημαντικό για εμάς να καταφέρουμε να ... υπάρχουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί μέσα στο γήπεδο στα μεγάλα ματς και το καταφέραμε. Δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά στη σεζόν, είχαμε προβλήματα μετά και από το Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως πλέον κυνηγάμε την τρίτη θέση και θέλουμε να την εξασφαλίσουμε».