Οι στιγμές που θαρρείς πως παγώνει ο χρόνος!

Υπάρχουν στιγμές που φωτογραφικός φακός απαθανατίζει, η κάμερα της τηλεόρασης καταγράφει αλλά είναι απίστευτα δύσκολο να μπορέσουν να περιγραφούν όσο πλούσιο και αν είναι ενα λεξιλόγιο! Και σε κατι τέτοιες ωρες παγώνει θαρρείς ο χρόνος! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος



Οι στιγμές που θαρρείς πως παγώνει ο χρόνος!

Το αντίο του Στιβεν Τζεραρντ στο Ανφιλντ περιείχε ολα τα στοιχεία που κάνουν δραματικό ενα φιναλε!

Τα χάπι εντ στις ιστορίες αγάπης ειναι για τις ταινίες λένε οι κυνικοί και αυτο επιβεβαιώνεται με τον Τζεραρντ! Οταν την πρωτοχρονιά ανακοίνωνε το αντίο του σε αυτο το κλαμπ που γαλουχήθηκε με την ιδεα του, το λάτρεψε και λατρεύτηκε, ισως ολοι φαντάστηκαν πως στα γενέθλια του στις 31 Μαΐου θα ηταν ιδανικό και ονειρικό να σήκωνε το FA cup στο τελευταίο του ματς!

Η Αστον Βιλα φρόντισε αυτο να το αφήσει όνειρο και ετσι το τελευταίο παιχνιδι εμελλε να ειναι αυτο με την Παλας!

Το σκορ έχει καθαρά στατιστική αξία. Αυτά που εγιναν στο παιχνίδι επίσης. Η ουσία ειναι πως 6012 μέρες μετα το ντεμπούτο του το 1998, ο Τζεραρντ βίωσε την απόλυτη αγάπη και την αφοσίωση που παντα ο λαός επιφυλάσσει στον ενα και μοναδικό εκλεκτό του! Μπορεί ο Κένι Νταλγκλίς να μην απειλείται στον θρόνο του κορυφαίου διαχρονικά που φόρεσε την φανέλα της Λίβερπουλ, όμως αν ενας έστω όλες αυτές δεκαετίες να καταφέρει να βάλει μία σκιά αμφισβήτησης γύρω από τον Σκωτσέζο ηταν ο Stevie G!

Σε ένα πληκτρολόγιο ειναι δυσκολο να αποτυπωθούν οι συγκινησιακές στιγμές πιυ εξελίχτηκαν μετα το τέλος του ματς! Δεν υπήρξαν ματια που να μην βούρκωσαν και καρδιές που να μην σφιχτηκαν την ωρα που μαζι με τος τρεις κορούλες του έμπαινε, ακουμπώντας για τελευταια φορα το This is Anfield, στον αγωνιστικό χώρο!

Εαν ειχε φύγει οταν οι Σειρήνες της Τσελσι ηχούσαν το 2005 πιθανοτατα θα ειχε περισσότερα μετάλλια ατη συλλογή του! Ποτε ομως δεν θα ενοιωθε αλλού αυτη τη χειμαρωδη αγάπη που του χαρίστηκε απλόχερα στο Λιβερπουλ!
Και αυτο ειναι κατι που αλλοι δεν θα νοιώσουν πιθανώς ποτε!