Λαλάνα: «Να χαλάσουμε το πάρτι της Τσέλσι»

Το τρίποντο στο «Στάμφορντ Μπριτζ» που θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για μια θέση στην τετράδα θέλει να πάρει η Λίβερπουλ σύμφωνα με τον Άνταμ Λαλάνα, που παραδέχθηκε πως το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς θέλει να χαλάσει το... πάρτι των «μπλε» για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ.



Λαλάνα: «Να χαλάσουμε το πάρτι της Τσέλσι»

«Η Τσέλσι αξίζει να είναι πρωταθλήτρια. Η βαθμολογία δεν λέει ψέματα. Ήταν η καλύτερη ομάδα στην σεζόν. Πρέπει να το σεβαστούμε. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλουμε να πάμε εκεί και να τους χαλάσουμε το πάρτι. Θέλουμε να χαλάσουμε τους πανηγυρισμούς τους.

Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Μπορούμε να τερματίσουμε στην τετράδα αλλά πρώτα πρέπει να πάρουμε όλους τους βαθμούς που μας έχουν απομείνει να κυνηγήσουμε. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Ξέρουμε πως όλα μπορούν να συμβούν.

Η Γιουνάιτεντ έχει αρκετά δύσκολα παιχνίδια μπροστά της και είμαι σίγουρος πως θα χάσει βαθμούς. Πρέπει να της ασκήσουμε πίεση νικώντας στο Στάμφορντ Μπριτζ. Η πίεση είναι πολύ δύσκολη για να ανταπεξέλθεις σε αυτό το σημείο.

Πρέπει να κερδίσουμε την Τσέλσι και την Κρίσταλ Πάλας και να ελπίζουμε για την τελευταία εβδομάδα. Η περασμένη εβδομάδα ήταν πολύ σημαντική για εμάς και είμαστε απογοητευμένοι που πήραμε μόλις τέσσερις βαθμούς από τα παιχνίδια μας κόντρα σε Γουέστ Μπρομ, Χαλ και ΚΠΡ» ανέφερε.