Κολοτσίνι: «Συγγνώμη για ό,τι συμβαίνει...»

Στους οπαδούς της Νιούκαστλ απολογήθηκε για την κάκιστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα, ο Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι, που ζήτησε ενότητα και προσπάθεια απ' όλους ενόψει των τελευταίων αγώνων για φέτος και την επιχείρηση σωτηρίας στην Πρέμιερ Λιγκ...  



Κολοτσίνι: «Συγγνώμη για ό,τι συμβαίνει...»

Ο Αργεντινός αμυντικός και αρχηγός της Νιούκαστλ, σε ανοιχτή επιστολή προς τον κόσμο του συλλόγου που φέτος έχει απογοητευθεί απόλυτα από τα όσα έχουν συμβεί και τις οχτώ διαδοχικές ήττες που μετρούν πλέον οι «καρακάξες», αισθάνθηκε την ανάγκη ν' απολογηθεί.

«Εκ μέρους της ομάδας και των συμπαικτών μου θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα και για τον κίνδυνο υποβιβασμού...» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Πραγματικά ουδείς ήθελε να βρεθούμε σε τέτοια φάση και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχει γίνει εσκεμμένα. Για πολλούς λόγους βρισκόμαστε σε αυτή την πολύ κρίσιμη κατάσταση, όμως δεν θα πρέπει τώρα να αναλύσουμε λάθη. Απομένει ελάχιστος χρόνος για να παλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε από την επόμενη κιόλας σεζόν ότι μάθαμε απ' όσα μας συνέβησαν φέτος».