Μάτα: «Τέλος στο αρνητικό σερί»

Οι τρεις διαδοχικές ήττες έχουν βάλει σε κίνδυνο τη θέση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ και ο Χουάν Μάτα κάλεσε τους συμπαίκτες του να προσπαθήσουν όλοι μαζί ώστε να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί, από το επόμενο κιόλας ματς.  



Μάτα: «Τέλος στο αρνητικό σερί»

Η ήττα (1-0) από την Τσέλσι, έφερε στη συνέχεια μια ακόμα πιο βαριά από την Έβερτον (1-0), ενώ το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου η Γουέστ Μπρομ πέρασε από το «Ολντ Τράφορντ» με το 1-0.

Ο Μάτα, γράφοντας στο προσωπικό του blog, στάθηκε στην ανάγκη η ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες και να έρθουν επιτέλους τα γκολ που έχουν λείψει από τους «κόκκινους διαβόλους» στα τελευταία ματς.

«Ούτε αυτή η εβδομάδα πήγε καλά για εμάς και συνήθως μετά από μια ήττα, η ψυχολογία δεν είναι καλή μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Ευελπιστώ να μπορέσουμε να σταματήσουμε αυτό το αρνητικό σερί στο επόμενο ματς. Θα πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί γιατί δεν γίνεται να αφήσουμε να περάσει άλλο παιχνίδι δίχως να σκοράρουμε και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα» ήταν όσα έγραψε ο Μάτα.

Μάλιστα, ανέφερε ότι έχει ήδη μιλήσει με τους πρώην συμπαίκτες του στην Τσέλσι για την κατάκτηση του τίτλου, λέγοντας: «Μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο και θα τους συγχαρώ και από το blog. Ήταν η πιο συνεπής και σταθερή ομάδα όλη τη σεζόν».