Θέλει αήττητο φινάλε ο Μπάρι

Με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία ματς, η Έβερτον δείχνει πειστική στο φινάλε της φετινής Πρέμιερ Λιγκ και ο Γκάρεθ Μπάρι εξέφρασε την επιθυμία του να ολοκληρώσει η ομάδα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις αποφεύγοντας την ήττα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.  



Θέλει αήττητο φινάλε ο Μπάρι

Ο έμπειρος χαφ των «ζαχαρωτών» υποστήριξε ότι το κλίμα πλέον έχει αλλάξει ολοκληρωτικά στο εσωτερικό της ομάδας μετά τα θετικά αποτελέσματα και τη νίκη (3-0) επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το μεσημέρι της Κυριακής.

Όπως τόνισε, η αυτοπεποίθηση χαρακτηρίζει πλέον τους παίκτες της Έβερτον που θέλουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό φινάλε για φέτος, παραμένοντας αήττητοι και στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές.

«Είναι κάτι σαν μίνι-πρόκληση πλέον για εμάς. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε το φετινό πρωτάθλημα δίχως ήττα έπειτα από το καλό σερί που έχουμε στους πέντε τελευταίους αγώνες. Έχει αλλάξει η ψυχολογία μας και φαίνεται αυτό πεντακάθαρα από τη συμπεριφορά και τη διάθεση όλων στις προπονήσεις. Όλα μοιάζουν καλύτερα όταν κερδίζεις και είναι φυσιολογικό».