«Κέρδισε» την διοίκηση και μένει μόνιμα ο Τσιτσαρίτο

Φήμες από την Ισπανία θέλουν την Ρεάλ Μαδρίτης να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Χαβιέρ Ερνάντες από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με κανονική μεταγραφή, έπειτα από τις τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις του με την φανέλα της ομάδας.



«Κέρδισε» την διοίκηση και μένει μόνιμα ο Τσιτσαρίτο

Ο Μεξικανός επιθετικός έχει καταφέρει να σκοράρει τέσσερις φορές στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια της «βασίλισσας», ένα γκολ εκ των οποίων χάρισε στους πρωταθλητές Ευρώπης την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ εις βάρος της συμπολίτισσας Ατλέτικο και πλέον φαντάζει ως το ιδανικό back up για τα βασικά στελέχη της συνήθους ενδεκάδας του Κάρλο Αντσελότι (σε  8 παιχνίδια ως βασικός έχει 7 γκολ και 3 ασίστ).

Όπως αναφέρει η «Marca», η διοίκηση της Ρεάλ εξετάζει το ενδεχόμενο να τον κρατήσει μόνιμα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή μάλιστα να επιθυμεί την μείωση της σχετικής ρήτρας (20 εκ. ευρώ) για να επιτευχθεί η συμφωνία.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ ο δημοσιογράφος του «Sky Sports», Γκιγιέμ Μπαλάγκ, είχε δηλώσει πως ο Τσιτσαρίτο θα επέστρεφε στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά όχι για λογαριασμό των «κόκκινων διαβόλων».