«Όλοι της Τσέλσι στην κορυφαία ενδεκάδα»

Την άποψη πως η καλύτερη ενδεκάδα που ανακοίνωσε την Κυριακή (26/4) η PFA θα έπρεπε να αποτελείται… ολόκληρη από παίκτες της Τσέλσι, εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο, κάνοντας ειδικά αναφορά στην απουσία του Σεσκ Φάμπρεγας από αυτήν.  



«Όλοι της Τσέλσι στην κορυφαία ενδεκάδα»

Η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε χθες το μεσημέρι την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν, στην οποία συμπεριλαμβάνοντας έξι παίκτες των «μπλε» (Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Μάτιτς, Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα).

Ο Ζοσέ Μουρίνο αναφέρθηκε στις επιλογές των έντεκα και σημείωσε πως σέβεται τόσο τους άλλους πέντε της καλύτερης ομάδας (Ντε Χέα, Μπέρτραντ, Σάντσες, Κουτίνιο και Κέιν), όσο και όσους πήραν τις αποφάσεις.

Ωστόσο δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ενστάσεις του, απορώντας ειδικά για την απουσία του Σεσκ Φάμπρεγας από τις επιλογές των καλύτερων έντεκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μουρίνιο:

«Θα έπρεπε να είναι και άλλοι παίκτες της Τσέλσι. Όλοι θα έπρεπε να είναι της Τσέλσι. Σέβομαι τον καθένα σε αυτήν την ενδεκάδα και ειδικά αυτούς που πήραν την απόφαση, διότι έχουν το δικαίωμα να το κάνουν.

Στην ομάδα αυτή βρίσκονται εξαιρετικοί παίκτες, αλλά υπήρξαν κάποιοι που έμειναν εκτός. Ο Φάμπρεγας, για παράδειγμα, με τη σεζόν που κάνει, τον αριθμό των ασίστ που έχει μοιράσει μια την ποιότητα στο παιχνίδι του ήταν περίεργο που έμεινε έξω.

Αυτή η ομάδα δεν θα μπορούσε να κερδίσει την Πρέμιερ Λιγκ, διότι δεν θα είχε ισορροπία Υπάρχουν τέσσερις για την άμυνα, ο Μάτιτς και πέντε για την επίθεση. Της λείπει ένας ακόμα μέσος».