League Two – 45η αγωνιστική (preview)

Κόντρα στην Νορθάμπτον αναμετράται η Μπέρτον Άλμπιον που έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδό της στην League One, την ώρα που η Σριούσμπερι μπορεί να πανηγυρίζει από σήμερα (25/4) αν πάρει τη νίκη επί της Τσέλτεναμ. Κανένα περιθώριο για τη Γουίκομ κόντρα στην Μόρκαμ.



League Two – 45η αγωνιστική (preview)

Η Μπέρτον Άλμπιον είναι μέχρι στιγμής η ομάδα που έχει πανηγυρίσει την άνοδό της στη League One και μία νίκη στο ματς κόντρα στη Νορθάμπτον, απλά θα την κρατήσει στην πρώτη θέση.

Η 2η Σριούσμπερι (86 β.) από την άλλη, θέλει τη νίκη επί της Τσέλτεναμ για να... ξεμπερδεύει με την υπόθεση πρόκριση όσο το δυνατόν γρηγορότερα, την ώρα που η Γουίκομ (81 β.) θέλει το «δύο στα δύο» τις δύο τελευταίεςαγωνιστικές κόντρα σε Μόρκαμ και Νορθάμπτον, αλλά και την καλύτερη δυνατή διαφορά τερμάτων για να αποτελέσει την τρίτη ομάδα που θα ανέβει κατηγορία.

Η Σάουθεντ βέβαια δεν αστειεύεται και όντας ισόβαθμη με την Γουίκομ, αλλά με -6 από την αντίπαλό της στη διαφορά τερμάτων, θα διεκδικήσει με όσες πιθανότητες έχει την άνοδο, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στη Λούτον.

Εξασφαλισμένη είναι η θέση της Μπέρι (υποδέχεται την Γουίμπλεντον) στα πλέι-οφ ανόδου, κάτι που δεν ισχύει για τις Στίβενεϊτζ και Πλίμουθ, που θελουν απαραίτητα τις νίκες επί των Καρλάιλ και Τρανμίρ για να πάνε σε θέση ισχύος στην τελευταία αγωνιστική.

Όλα τα ματς της 45ης αγωνιστικής είναι προγραμματισμένα για τις 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Τσέλτεναμ – Σριούσμπερι

Στίβενεϊτζ – Καρλάιλ

Όξφορντ Γιουνάιτεντ – Κέμπριτζ

Γουίκομ – Μόρκαμ

Χάρτλεπουλ – Εξετερ

Μάνσφιλντ - Πόρτσμουθ

Μπέρτον Αλμπιον – Νορθάμπτον

Ντάγκεναμ – Ακρινγκτον Στάνλεϊ

Πλίμουθ – Τρανμίρ

Γιορκ – Νιούπορτ Κάουντι

Μπέρι – Γουίμπλεντον

Σάουθεντ – Λούτον