Προσπαθεί να κρατήσει τον Τουρέ ο Πελεγκρίνι

Νέες προκλήσεις μπορεί να βρει και στη Μάντσεστερ Σίτι ο Γιάγια Τουρέ, σύμφωνα με όσα είπε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι που έδειξε να επιθυμεί την παραμονή του Ιβοριανού χαφ στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.



Προσπαθεί να κρατήσει τον Τουρέ ο Πελεγκρίνι

Ο διεθνής μέσος μοιάζει... άλλος άνθρωπος και άλλος ποδοσφαιριστής στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, λέγοντας τελευταία πως ίσως ο χαρακτήρας του να του δίνει σημάδια ότι χρειάζεται νέες ποδοσφαιρικές προκλήσεις.

Το θέμα του Τουρέ θα απασχολήσει έντονα τη Σίτι το καλοκαίρι και ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, εφόσον μείνει και αυτός στον σύλλογο, έδειξε πως θέλει να έχει τον Ιβοριανό στο ρόστερ και την επόμενη σεζόν.

«Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να προσφέρει στον Γιάγια μια νέα πρόκληση. Είμαι σίγουρος ότι ο Γιάγια είναι χαρούμενος εδώ μαζί μας, αν και η αλήθεια είναι ότι μπορείς να βρει νέες προκλήσεις σε πολλά μέρη. Και η Σίτι, πάντως, είναι από τις ομάδες που μπορεί να το προσφέρει αυτό στον Τουρέ. Έχουνε ένα πλάνο εδώ και βάσει αυτού προχωράμε. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Ίσως να μην μπορούμε κάθε χρόνο να παίρνουμε τίτλους, αλλά σημειώνουμε πρόοδο και θέλουμε να μεγαλώσουμε τον σύλλογο» δήλωσε ο Χιλιανός.