Τιμούνται από την PFA οι Τζέραρντ-Λάμπαρντ!

Λίγο πριν την «μετανάστευσή» τους στην Αμερική και το MLS, Στίβεν Τζέραρντ και Φρανκ Λάμπαρντ θα τιμηθούν από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών για την προσφορά τους στο αγγλικό ποδόσφαιρο, στο πλαίσιο σχετικής τελετής που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Κυριακή.



Τιμούνται από την PFA οι Τζέραρντ-Λάμπαρντ!

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για όλα όσα έχουν πετύχει με της ομάδες τους σε εγχώριο, αλλά και διεθνές επίπεδο με τις ομάδες που αγωνίστηκαν, θέλει να πει η PFA στους Στίβεν Τζέραρντ και Φρανκ Λάμπαρντ.

Οι δύο Άγγλοι άσοι αναμένεται να τιμηθούν από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης που διοργανώνει και αναμένεται να διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή.

Μετά λοιπόν το τέλος της τρέχουσας σεζόν, οι δύο παίκτες θα έχουν έτοιμες τις βαλίτσες τους με προορισμό τις ΗΠΑ και το πρωτάθλημα του MLS. Ο μεν Τζέραρντ θα φορέσει τη φανέλα των LA Galaxy, ενώ ο πρώην άσος των Γουέστ Χαμ, Τσέλσι και νυν της Μάντσεστερ Σίτι, θα αγωνιστεί για την θυγατρική ομάδα των «πολιτών», New York City.

Σαν δίδυμο, Τζέραρντ και Λάμπαρντ έχουν σηκώσει 19 σπουδαία τρόπαια, εκ των οποίων δυο Τσάμπιονς Λιγκ και δυο ΟΥΕΦΑ/Γιουρόπα Λιγκ, την ώρα που έχουν συμπληρώσει πάνω από 220 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος.