«Έπαιξα δυνατά και με σώμα τον Φελαϊνί»

Ο Κερτ Ζούμα έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή του στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ και υποστήριξε ότι προσπάθησε με πολύ δύναμη να κοντράρει τον Μαρουάν Φελαϊνί, να παίξει με το σώμα και να μην αφήσει τον Βέλγο να βοηθήσει την ομάδα του.  



«Έπαιξα δυνατά και με σώμα τον Φελαϊνί»

Ο Γάλλος άσος της Τσέλσι είχε... ειδική αποστολή στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου, μαρκάροντας τον «αφάνα» και τα κατάφερε μια χαρά, κρίνοντας από το αποτέλεσμα αλλά και από το γεγονός πως οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν ουσιαστικά μια κλασσική ευκαιρία σε ολόκληρο το ματς στο 4ο λεπτό με τον Ρούνεϊ και το δοκάρι του Φαλκάο στην επανάληψη.

«Έπρεπε να παραμείνω κοντά στον Φελαϊνί σε όλη τη διάρκεια του ματς. Ξέραμε ότι ήταν σε καλή κατάσταση και είχε κάνει καλά παιχνίδια πριν από το μεταξύ μας και έπρεπε να παίξω με δύναμη, να τον κοντράρω και να μην τον αφήσω να παίξει. Νομίζω ότι τα πήγα καλά. Ήταν γενικότερα ένα πολύ δύσκολο ματς και είναι σημαντικό που στην καλύτερή μας ευκαιρία βάλαμε γκολ. Καταφέραμε να μην μας απειλήσει η Γιουνάιτεντ και ήμασταν συμπαγείς» ανέφερε ο Ζούμα στην ιστοσελίδα των πρωτοπόρων της Πρέμιερ Λιγκ.