League One – 44η αγωνιστική (preview)

Με τον... αέρα της απευθείας ανόδου στην Τσάμπιονσιπ, η Μπρίστολ Σίτι δεν αναμένεται να δυσκολευτεί κόντρα στην Κόβεντρι για να ανακηρυχθεί και επίσημα πρωταθλήτρια, την ώρα που η 3η ΜΚ Ντονς, μετά το αποτέλεσμα της Πρέστον (2-2 κόντρα στην Πόρτ Βέιλ), θέλει νίκη επί της Λέιτον Όριεντ για να την φτάσει στον πόντο.



League One – 44η αγωνιστική (preview)

Πρώτος στόχος επετεύχθη. Η Μπρίστολ Σίτι κέρδισε την απευθείας άνοδό της στην Τσάμπιονσιπ και πλέον βάζει πλώρη και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να συνεχίσει με την ίδια... φόρα, παίρνοντας το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Κόβεντρι.

Η Πρέστον, μετά από δύο σερί ισοπαλίες, έφερε και....τρίτη, με 2-2 κόντρα στην Πόρτ Βέιλ και παρέμεινε στη 2η θέση.

Με τη σειρά της λοιπόν, η ΜΚ Ντονς θέλει αποκλειστικά και μόνο το «τρίποντο» επί της Λέιτον Όριεντ για να φτάσει/ να παραμείνει κοντά στη θέση που έχει απομείνει για την απευθείας άνοδο.

Την Γέοβιλ υποδέχεται στην έδρα της η 4η Σουίντον, την ώρα που Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (68 β.) και Τσέστερφιλντ (67 β.), που κλείνουν τις θέσεις των πλέι-οφ, κοντράρονται αντίστοιχα με τις Μπράντφορντ και Όλνταμ και με νίκες εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο μίνι πρωτάθλημα.

Όλα τα ματς της 44ης αγωνιστικής είναι προγραμματισμένα για τις 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 44ης αγωνιστικής:

Πορτ Βέιλ – Πρέστον 2-2

Μίλτον Κέινς Ντονς – Λέιτον Οριεντ

Τζίλιγχαμ – Ρότσντεϊλ

Κρου – Γουόλσολ

Ολνταμ Αθλέτικ – Τσέστερφιλντ

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπράντφορντ

Σουίντον – Γέοβιλ

Μπάρνσλεϊ – Πίτερμπρο

Μπρίστολ Σίτι – Κόβεντρι

Ντονκάστερ – Φλίτγουντ Τάουν

Κόλτσεστερ – Σκάνθορπ

Κρόουλι – Νοτς Κάουντι