Τσάμπιονσιπ – 44η αγωνιστική (preview)

Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα της Νόριτς με τη Μίντλεσμπρο (1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων) η Μπόρνμουθ χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη επί της Σέφιλιντ Γουένσντεϊ εντός έδρας, κάτι που ισχύει και για την Γουότφορντ που δοκιμάζεται εξίσου μέσα στο «σπίτι» της κόντρα στην Μπέρμιγχαμ.



Τσάμπιονσιπ – 44η αγωνιστική (preview)

Η Μίντλεσμπρο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Νόριτς και να πάρει το υπερπολύτιμο «τρίποντο» της νίκης, το οποίο την έφερε προσωρινά πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα της Τσάμπιονσιπ.

Όλα αυτά οδηγούν στο γεγονός ότι η Μπόρνμουθ δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών στο ματς κόντρα στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ, αν θέλει να επιστρέψει στη κορυφή και να παραμείνει στις θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο.

Ανάλογη είναι και η περίπτωση της Γουότφορντ, που υποδέχεται στην έδρα της την πάντα επικίνδυνη Μπέρμιγχαμ.

Ντέρμπι Κάουντι και Ίπσουιτς δεν μπορούν να σκέφτονται κάτι άλλο πέρα από την παραμονή τους στις θέσεις τις πρώτης εξάδας, γι' αυτό και οι νίκες κόντρα σε Χάντερσφιλντ και Γουλβς αντίστοιχα είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητες. Αν συμβούν όλα... ιδανικά, τα «κριάρια» θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στα πλέι-οφ.

Μόλις δύο χρόνια μετά την κατάκτηση του FA Cup, η Γουίγκαν, σε περίπτωση ήττας από την Μπράιτον, υποβιβάζεται.

Με εξαίρεση το ματς της Γούλβς κόντρα στην Ίπσουιτς που διεξάγεται στις 14:45, οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 44ης αγωνιστικής διεξάγονται στις 17:00. Το Ρόδεραμ – Ρέντινγκ είναι προγραμματισμένο για τις 28/4.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 44ης αγωνιστικής:

Νόριτς – Μίντλεσμπρο 0-1

Γουλβς – Ιπσουιτς (14:15)

Τσάρλτον – Λιντς

Μπλάκπουλ – Φούλαμ

Μπόρνμουθ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Γουότφορντ – Μπέρμιγχαμ

Μπλάκμπερν – Νότιγχαμ Φόρεστ

Μπρέντφορντ – Μπόλτον

Κάρντιφ – Μίλγουολ

Χάντερσφιλντ – Ντέρμπι Κάουντι

Γουίγκαν – Μπράιτον

Ρόδεραμ – Ρέντινγκ (28/4)