«Απόλυτη συγκέντρωση στους εαυτούς μας»

Τη δική της «μάχη» μέχρι το τέλος της σεζόν για την διεκδίκηση του τίτλου θα δώσει η Άρσεναλ, η οποία σύμφωνα με τον Περ Μερτσεσάκερ δεν κοιτάει τα αποτελέσματα των άμεσων αντιπάλων της, ωστόσο γνωρίζει πως όλα εξαρτώνται από την Τσέλσι.



«Απόλυτη συγκέντρωση στους εαυτούς μας»

Τα πράγματα με το όνομά τους θέλησε να πει ο Περ Μερτσεσάκερ.

Ο εκ των αρχηγών της Άρσεναλ τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι τα θετικά αποτελέσματα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, δίχως οι λοιποί ανταγωνιστές για τον τίτλο να αποσπούν την προσοχή των παικτών.

Αυτό ωστόσο δεν απέτρεψε τον Γερμανό να αναφέρει πως η Τσέλσι παραμένει το πρώτο φαβορί και οποιαδήποτε έκβαση στο τέλος της σεζόν εξαρτάται από την ίδια.

«Πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας. Αλλά πιστεύω πως αυτό που μας κάνει πραγματικά δυνατούς είναι που συγκεντρωνόμαστε στους εαυτούς μας, όχι τόσο στην Τσέλσι, στην Μάντσεστερ Σίτι ή την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μόνο σε εμάς», υπογράμμισε σε πρώτο βαθμό.

«Θα δούμε πόσο μακριά φτάσαμε στο τέλος. Εξαρτόμαστε από την Τσέλσι, επομένως δεν είναι στα χέρια μας και είναι πραγματικά δύσκολο να προβλέψεις για εμάς», σημείωσε μεταξύ άλλων.