League Two – 42η αγωνιστική (preview)

Το εμπόδιο της πρωτοπόρου Μπέρτον Άλμπιον θα πρέπει να ξεπεράσει η Λούτον αν θέλει να διατηρήσει την διαφορά των τεσσάρων βαθμών που έχει από την 4η της βαθμολογίας Μπέρι (αγωνίζεται κόντρα στη Νιούπορτ).



League Two – 42η αγωνιστική (preview)

 Την ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της League Two θα έχει η Σριούσμπερι αν καταφέρει να κερδίσει εντός έδρας την Έξετερ και παράλληλα η πρωτοπόρος Μπέρτον Άλμπιον δεν κερδίσει την 3η Γουίκομ.

Από την άλλη, η 4η Μπέρι ευελπιστεί σε στραβοπάτημα της Γουίκομ και δική της νίκη επί της Νιούπορτ εκτός έδρας για να μειώσει τη διαφορά της από την 3η προνομιούχο θέση στον πόντο.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τη Σάουθεντ που υποδέχεται την Τρανμίρ, ώστε να μείνει κοντά στην πρώτη τριάδα και να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις όποιες πιθανότητες για απευθείας άνοδο.

Από 62 βαθμούς έχουν οι Στίβενεϊτζ και Νιούπορτ, με τη μεν πρώτη να αντιμετωπίζει στο «σπίτι» της τη Νορθάμπτον και την Νιούπορτ να έχει το ματς με τη Μπέρι.

Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν για τις συγκεκριμένες ομάδες, καθώς Πλίμουθ, Λούτον και Έξετερ βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής με έναν βαθμό διαφορά.

Όλα τα ματς έχουν σέντρα στις 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 42ης αγωνιστικής:

Σάουθεντ – Τρανμίρ

Στίβενεϊτζ – Νορθάμπτον

Γουίκομ – Τσέλτεναμ

Γιορκ – Χάρτλεπουλ

Γουίμπλεντον – Οξφορντ Γιουνάιτεντ

Μόρκαμ – Πόρτσμουθ

Κέμπριτζ – Ακρινγκτον Στάνλεϊ

Καρλάιλ – Ντάγκεναμ

Λούτον – Μπέρτον Αλμπιον

Νιούπορτ Κάουντι – Μπέρι

Πλίμουθ – Μάνσφιλντ

Σριούσμπερι – Έξετερ