Άνοιξε ο δρόμος για Άλβες

Ο Ντάνι Άλβες απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του κατέθεσε η Μπαρτσελόνα για την επέκταση της συνεργασίας του, εξέλιξη που ανοίγει το δρόμο για όλους του ενδιαφερόμενους, μεταξύ των οποίων βρίσκονται Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ.



 Άνοιξε ο δρόμος για Άλβες

Οι «μπλαουγκράνα» έκαναν το απόγευμα της Πέμπτης (9/4) την οριστική τους πρόταση στον έμπειρο Βραζιλιάνο μπακ, η οποία αφορούσε συμβόλαιο για 1+1+1 χρόνια και το οποίο θα ανανεωνόταν κάθε σεζόν μόνο αν ο παίκτης αγωνιζόταν στο 60% των ματς της ομάδας του Λουίς Ενρίκε.

Η συγκεκριμένη προοπτική δεν άρεσε στην πλευρά του παίκτη, με τη απάντηση να είναι αρνητική και τον μάνατζέρ του να αποκαλύπτει πως ήδη έχουν υπάρξει τρεις καλύτερες προσφορές στον 31χρονο δεξιό μπακ.

Και μπορεί ο Ντινόρα Σαντάνα να μην αναφέρθηκε με ονόματα στους ενδιαφερόμενους για τον Άλβες, ωστόσο, εδώ και καιρό είναι γνωστή η «καψούρα» αρκετών ομάδων να τον κάνουν δικό τους, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν να αποτελούν τις δύο που εξετάζουν πιο... ζεστά την περίπτωσή του.

Φυσικά ο Άλβες δεν έχει… θαυμαστές μόνο σε αυτούς τους δύο συλλόγους, καθώς το όνομά του έχει «παίξει» τον τελευταίο καιρό και στο ρεπορτάζ της Λίβερπουλ.