Περιζήτητος ο 18χρονος της Λιντς

Την περίπτωση του 18χρονου μέσου της Λιντς, Λιούις Κουκ, εξετάζουν τέσσερις από τους «μεγάλους» της Πρέμιερ Λιγκ. Το ποσό των 12 εκατομμυρίων λιρών φέρεται να έχουν θέσει ως τιμή πώλησης τα «παγώνια».



Περιζήτητος ο 18χρονος της Λιντς

Ο νεαρός άσος προωθήθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι στην πρώτη ομάδα της Λιντς και αμέσως κατάφερε να ξεχωρίσει. Η παρθενική του σεζόν είναι εξαιρετική, έχοντας αγωνιστεί έως τώρα σε 38 παιχνίδια, στα 34 εκ των οποίων ήταν μάλιστα και στη αρχική ενδεκάδα!

Η παρουσία του επόμενο ήταν να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται και τέσσερις της Πρέμιερ Λιγκ που αποτελούν αυτήν τη στιγμή την τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ!  

Σύμφωνα λοιπόν με σημερινά δημοσιεύματα, Γιουνάιτεντ, Σίτι, Άρσεναλ και Τσέλσι έχουν τσεκάρει εδώ και καιρό την περίπτωσή του και θα ήθελαν να επενδύσουν στις ικανότητές του.

Βέβαια για να καταφέρει κάποια ομάδα να κάνει δικό της τον ταλαντούχο διεθνή με την Under-19 της Αγγλίας, θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως μόνο ένα ποσό που θα φτάσει τα 12 εκατομμύρια λίρες είναι ικανό να πείσει τους ανθρώπους της Λιντς να προχωρήσουν στην πώλησή του.