Σαμίρ, καλύτερα να μασάς ... (pic)

Μπούμερανγκ γύρισε στον Σαμίρ Νασρί η... τοποθέτηση που έκανε μέσω twitter πριν από 11 μήνες, όταν εξέφραζε τη συμπάθειά του προς την Κρίσταλ Πάλας μετά το ισόπαλο 3-3 με τη Λίβερπουλ στο «Selhurst Park».



Σαμίρ, καλύτερα να μασάς ... (pic)

 Πέρυσι, οι «αετοί» έβαλαν το χεράκι τους για να πάει ο τίτλος στη γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ, αφού κατάφεραν το 3-0 από τη Λίβερπουλ να γίνει 3-3 σ' ένα παιχνίδι που τελείωσε με πολύ κλάμα από τον Λουίς Σουάρες, αφού πλέον είχε χαθεί το τρένο του τίτλου για τους «κόκκινους».

Έπειτα από εκείνο το παιχνίδι, ο Σαμίρ Νασρί είχε γράψει στο twitter: «Τι παιχνίδι ήταν αυτό... Τι πρωτάθλημα είναι η Πρέμιερ Λιγκ... Αγαπώ την Κρίσταλ Πάλας. Τώρα πρέπει εμείς να κάνουμε τη δουλειά μας».

Όλα αυτά, στις αρχές Μαΐου του 2014...

Απρίλης του 2015 πλέον κι εκείνη η δήλωση του Νασρί γύρισε... τελείως μπούμερανγκ.

Η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας με σκορ 2-1 για την 31η αγωνιστική κι έμεινε στο -9 από την πρωτοπόρο Τσέλσι, η οποία μάλιστα έχει και παιχνίδι λιγότερο! Οι «πολίτες», υποχώρησαν και στην 4η θέση της βαθμολογίας, βλέποντας Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από πάνω τους, ενώ, την προσεχή Κυριακή επισκέπτονται το «Ολντ Τράφορντ» σ' ένα ματς που μπορεί να τους τελειώσει και τις λιγοστές ελπίδες...

Σαμίρ, καλύτερα να μασάς τελικά...