Τίτλος... τέλος για Γουίκομ

Υπόθεση για δύο έγινε ο φετινός τίτλος της LeagueTwo μετά και την 41η αγωνιστική, με τη Γουίκομ να βγαίνει εκτός «παιχνιδιού» με το 1-0 από τη Μπέρτον, αλλά να παραμένει στις θέσεις της απευθείας ανόδου. Προσπέρασαν και παραμένουν πρώτοι οι «brewers».  



Τίτλος... τέλος για Γουίκομ

Στον πόντο παραμένει η διαφορά ανάμεσα στην κάτοικο του ρετιρέ της βαθμολογίας και της δεύτερης ομάδας, με τις διεκδικήτριες του τίτλου να παίρνουν και οι δύο θετικά αποτελέσματα και να συνεχίζουν τη μάχη τους για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η Μπέρτον, τελείωσε ουσιαστικά τις ελπίδες της Γουίκομ για τον τίτλο με το τελικό 1-0 στο μεταξύ τους ματς, όμως, οι ηττημένοι της αναμέτρησης διατηρούνται μέσα στην τριάδα που οδηγεί απευθείας στη LeagueOne στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Η Σρούσμπερι, που έπαιξε λίγη ώρα νωρίτερα, επικράτησε με το ίδιο σκορ της Μάνσφιλντ, αλλά χάρηκε ελάχιστα την πρώτη θέση.

Στην ουρά της βαθμολογίας δεν άλλαξε απολύτως τίποτα, καθώς και τέσσερις ομάδας που παλεύουν για την παραμονή τους, ηττήθηκαν. Η Καρλάιλ 3-1 από την Άκρινγκτον, η Χάρτλπουλ 1-0 εντός έδρας από τη Σάουθεντ, ενώ Τρανμίρ και Τσέλτεναμ που βρίσκονται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, υπέστησαν ήττες με το ίδιο σκορ (1-0) από τις Λούτον και Στίβενεϊτζ αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 40ης αγωνιστικής:

Έξετερ – Νιούπορτ 2-0

Μάνσφιλντ – Σρούσμπερι 0-1

Άκρινγκτον – Καρλάιλ 3-1

Μπέρτον – Γουίκομ 1-0

Μπέρι – Μόρκαμ 1-2

Τσέλτεναμ – Στίβενεϊτζ 0-1

Ντάγκεναμ – Γουίμπλεντον 4-0

Χάρτλπουλ – Σάουθεντ 0-1

Νορθάμπτον – Κέμπριτζ 0-1

Όξφορντ – Γιόρκ 0-0

Πόρτσμουθ – Πλίμουθ 2-1

Τρανμίρ – Λούτον 1-2