League One – 41η αγωνιστική (preview)

Μετά από δύο σερί ισοπαλίες, η Μπρίστολ Σίτι θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην αναμέτρηση κόντρα στην Σουίντον την Τρίτη, την ώρα που η Πρέστον, για να διατηρήσει τη διαφορά πέντε βαθμών που έχει από την ΜΚ Ντονς και να παραμείνει στη 2η θέση, πρέπει να κερδίσει την Μπράντφορντ εκτός έδρας.



League One – 41η αγωνιστική (preview)

Ποιο ξεκάθαρα φαίνεται να είναι τα πράγματα στη League One, συγκριτικά με την Τσάμπιονσιπ.

Η Μπρίστολ Σίτι, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο, βρίσκεται οχτώ βαθμούς μπροστά από την δεύτερη Πρέστον και αύριο (7/4) θέλει να βάλει τέλος στο μικρό σερί δύο συνεχόμενων ισοπαλιών, με μία νίκη επί της Σουίντον.

Η Πρέστον (77 β.) με τη σειρά της, θέλει να διατηρήσει τη διαφορά πέντε βαθμών που έχει με την ΜΚ Ντονς, παίρνοντας το τρίποντο κόντρα στην Μπράντφορντ. Οι Ντονς (72 β.) αγωνίζονται αύριο στην έδρα τους κόντρα στην Σκάνθορπ.

Δύο παιχνίδια λιγότερα έχει η Σουίντον (70 β.) που δοκιμάζεται στην έδρα της πρωτοπόρου Μπρίστολ Σίτι, ενώ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (64 β.) και Τσέστερφιλντ (60 β.) που συμπληρώνουν την τετράδα των πλέι-οφ, ευελπιστούν σε νίκες επί των Ντονκάστερ και Κρου για να παραμείνουν εκεί.

Όλα τα ματς της Δευτέρας για την 41η αγωνιστική της League One θα ξεκινήσουν στις 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 41ης αγωνιστικής:

Φλίτγουντ Τάουν – Γέοβιλ

Πίτερμπρο – Γουόλσολ

Μπράντφορντ – Πρέστον

Τσέστερφιλντ – Κρου

Ρότσντεϊλ – Πορτ Βέιλ

Κόλτσεστερ – Μπάρνσλεϊ

Κρόουλι – Ολνταμ Αθλέτικ

Λέιτον Οριεντ – Τζίλιγχαμ

Νοτς Κάουντι – Κόβεντρι

7/4

Μπρίστολ Σίτι – Σουίντον

ΜΚ Ντονς – Σκάνθορπ

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Ντονκάστερ