Τσάμπιονσιπ – 41η αγωνιστική (preview)

Η Μίντλεσμπρο βρίσκεται και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Τσάμπιονσιπ και για να διατηρηθεί εκεί, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γουότφορντ εκτός έδρας. Τη Μπέρμιγχαμ φιλοξενεί η 2η Μπόρνμουθ.



Τσάμπιονσιπ – 41η αγωνιστική (preview)

«Χωρίς ανάσα» συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της Τσάμπιονσιπ, η οποία προβλέπεται μέχρι τέλους να έχει μεγάλο ενδιαφέρον αναφορικά με τις ομάδες που θα κερδίσουν την απευθείας άνοδό τους στη Πρέμιερ Λιγκ, ή θα την διεκδικήσουν μέσω των πλέι-οφ.

Η πρωτοπόρος Μίντλεσμπρο (75 β.), επέστρεψε στην κορυφή μετά από αρκετές αγωνιστικές και για να παραμείνει εκεί θα πρέπει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Γουότφορντ (73 β.), η οποία αν καταφέρει με τη σειρά της να κερδίσει, θα την ξεπεράσει τη βαθμολογία.

Πιθανό «στραβοπάτημα» των «κερασιών» θέλει να εκμεταλλευτεί η Μπόρνμουθ (74 β.) που υποδέχεται στην έδρα της την Μπέρμιγχαμ. Η Νόριτς (73 β.) με τη σειρά της, ελπίζει και εκείνη να μπει στην πρώτη δυάδα, με την προϋπόθεση ωστόσο ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Μπρέντφορντ και Ντέρμπι Κάουντι, με 69 και 68 βαθμούς αντίστοιχα, χρειάζονται τη νίκη επί των Νότιγχαμ Φόρεστ και Γουίγκαν για να παραμείνουν στις θέσεις των πλέι-οφ ανόδου, την ώρα που Ίπσουιτς και Γουλβς εξίσου με 68 βαθμούς, βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής και εκτός πλέι-οφ μόνο λόγω διαφοράς τερμάτων.

Στις 14:30 θα διεξαχθεί το ματς της Γουότφορντ με την Μίντλεσμπρο, ενώ το Γουίγκαν – Ντέρμπι θα έχει σέντρα στις 19:15. Τα υπόλοιπα ματς είναι προγραμματισμένα για τις 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 41ης αγωνιστικής:

Γουότφορντ – Μίντλεσμπρο

Κάρντιφ – Μπόλτον

Μπόρνμουθ – Μπέρμιγχαμ

Μπρέντφορντ – Νότιγχαμ Φόρεστ

Χάντερσφιλντ – Ίπσουιτς

Νόριτς – Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Ρόδεραμ – Μπράιτον

Γουίγκαν – Ντέρμπι Κάουντι

Γουλβς – Λιντς

7/4

Μπλάκπουλ – Ρέντινγκ

Τσάρλτον – Φούλαμ

21/4

Μπλάκμπερν – Μίλγουολ