Ζαχά: «Αισθανόμουν... άχρηστος στη Γιουνάιτεντ»!

Δίχως να μπορεί να κάνει κάτι για ν' αλλάξει την κατάσταση και να δείξει στον Μόγιες ότι αξίζει, ο Γουίλφριντ Ζαχά αισθανόταν άχρηστος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αποκάλυψε μιλώντας για τις πολύ δύσκολες μέρες που πέρασε στο «Ολντ Τράφορντ».  



Ζαχά: «Αισθανόμουν... άχρηστος στη Γιουνάιτεντ»!

Ο νεαρός επιθετικός έχει πλέον επιστρέψει στην Κρίσταλ Πάλας όπου χαίρεται ξανά το ποδόσφαιρο υπό τις οδηγίες του Άλαν Πάρντιου, ωστόσο, η περσινή αγωνιστική περίοδος ήταν... σκέτος εφιάλτης για εκείνον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όσα είπε για το πέρασμά του από τους «κόκκινους διαβόλους», το μαρτυρούν και με το παραπάνω...

«Όταν δεν παίζεις, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Αισθανόμουν... άχρηστος. Κάθεσαι και σκέφτεσαι “τι ακριβώς κάνω; είμαι ένας ποδοσφαιριστής που δεν παίζει ποτέ;”. Δεν έχεις ποτέ τίποτα να πεις με τους υπόλοιπους όταν δεν παίζεις. Δεν υπάρχει σημείο επαφής... Όταν παίζεις, μπορείς να πιάσεις κουβέντα του τύπου “έπρεπε να κάνεις εκεί την πάσα.. έπρεπε να κάνεις αλλιώς εκείνο...” και όλα αυτά.

Νομίζω ότι χάνεις και τον σεβασμό όταν δεν παίζεις. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που ακόμα και οι προπονητές σου δεν έχουν τι να πουν όταν δεν παίζεις... Ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά, όμως εγώ κοιτούσα τη δουλειά μου όσο περισσότερο μπορούσα...» δήλωσε στη «Daily Telegraph».