Έμπλεξαν με τον Ραιόλα στην Εβερτον!

Στην Εβερτον είδαν με σκεπτικισμό την επιλογή του πιο ακριβού τους ποδοσφαιριστή, του Ρομέλου Λουκάκου να αλλάξει ατζέντη και ήδη φαίνεται πως είχαν δίκιο! Ο περιβόητος Μινο Ραιόλα άρχισε κιόλας να κάνει δηλώσεις σχετικά με τον πελάτη του και αυτά που είπε έκαναν το καμπανάκι του κινδύνου να ηχήσει! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.



Έμπλεξαν με τον Ραιόλα στην Εβερτον!

Ο Ιταλός έκανε λόγο για το πως ο Λουκάκου έπρεπε να παίζει βασικός στην Τσέλσι και πως είναι καλύτερος του Ντιεγκο Κοστα ενώ άφησε να εννοηθεί πως αν ο ίδιος είχε τον παίκτη το καλοκαίρι δεν θα τον άφηνε να υπογράψει στην Εβερτον!

Ειδικά οι δηλώσεις του πως ο ποδοσφαιριστής (που πια είναι υπό τις οδηγίες του) το καλοκαίρι είχε την ευκαιρία να πάει στην Γιουβεντους αλλα ήταν τόσο εξωφρενική η τιμή του ακούγεται ως ύβρις προς την διοίκηση της Εβερτον! Γιατί εκείνη είναι που πλήρωσε τον Αύγουστο 28 εκατομμύρια λίρες ποσό ρεκόρ για τον σύλλογο προκειμένου να δώσει στον Βέλγο την ποδοσφαιρική ηρεμία που του έλειπε στο Λονδίνο!

Ο Ραιόλα που δεν φημίζεται για το... αγαθό του χαρακτήρα του και που ουσιαστικά είχε ωθήσει  κάποτε τον Ιμπραιμοβιτς να εκβιάσει την αποχώρησης του απο τον Άγιαξ πρώτα και αργότερα απο τη Γιουβεντους, είναι βέβαιο πως δεν θα αφήσει τα «ζαχαρωτά» σε χλωρό κλαρί και θα πιέσει προκειμένου να αποχωρήσει σε λίγους μήνες! Οι δηλώσεις σε βελγική εφημεριδα πως ο Λουκάκου είναι γεννημένος να παίξει σε ομάδες όπως η Παρί Σεν Ζερμέν η Μπάγερν η Σιτι και η Γιουνάιτεντ πρέπει να προκάλεσαν ανατριχίλα στην σπονδυλική στήλη των διοικούντων στο Γκουντισον Παρκ...
Και επειδή ο διαβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες εκείνο που περισσότερο απο οτιδήποτε άλλο σε κάνει να προβληματίζεσαι είναι ο τρόπος που χρησιμοποιεί ο Ιταλός!

Αυτοί που τον γνώρισαν και στην Ελλάδα απο κάποιες δουλειές που έκανε με τον Ολυμπιακό έχουν να λένε για το πως χρησιμοποιεί τους πιο γνωστούς πελάτες του για να προμοτάρει τους νεότερους! Όταν πέρσι ο Βαις είχε πετύχει ένα πολύ ωραίο γκολ εναντίον της Παρί στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ραιόλα έβαλε αμέσως μετά τον Ζλάταν Ιμπραιμοβιτς να πει πως τον εντυπωσίασε πλην του τερματος, ο τρόπος που κινήθηκε γενικά ο Σλοβάκος! Λίγες μέρες μετά έφερε την πρόταση απο την Μέση Ανατολή για τον Βαις!

Ο Ραιόλα είναι κάποιος που δεν διστάζει ούτε εχει ηθικές αναστολές για το που και πως πρέπει να πιέσει για να πάρει παραπάνω χρήματα ο παίκτη του άρα και ο ίδιος! Για αυτόν το γεγονός πως η Εβερτον πρόσφερε σε μια δύσκολη σεζόν πέρσι πριν το Μουντιάλ ένα καταφύγιο στον Λουκακου την ώρα που στην Τσέλσι ο Μουρίνιο δεν τον υπολόγιζε, απλά δεν εχει καμία αξία! Ο κάθε λογής ατζέντης που αναλαμβάνει έναν παίκτη κοιτάει άμεσα το πως θα δημιουργήσει συνθήκες αναταραχής και αμφιβολίας ώστε να βάλει την ομάδα σε κατάσταση ομηρίας! Εννοείται πως υπάρχουν και σοβαροί επαγγελματίες που κοιτάνε να τηρήσουν το fair play αλλα κακα τα ψέματα οι πιο πολλοί δεν έχουν τον παραμικρό ηθικό δισταγμό! Για να μην βαυκαλίζονται οι παίκτες ούτε το καλό τους κοιτάνε παρά μόνο το πως θα αυξήσουν τον δικό τους τραπεζικό τους λογαριασμό! Και με τον Ραιόλα να μην φημίζεται για τις αξίες  του καλό είναι στην Εβερτον να προετοιμάζονται για ένα θερμό καλοκαίρι!