League Two – 40η αγωνιστική (preview)

Η ισοπαλία της προηγούμενη αγωνιστικής έβαλε σε μπελάδες την πρώτη της βαθμολογίας Μπέρτον Άλμπιον η οποία θέλει πάση θυσία τη νίκη επί της Πλίμουθ για να διατηρηθεί μόνη στην πρώτη θέση. Σριούσμπερι και Γουίκομ ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα επί των Ντάγκεναμ και Όξφορντ, παραμένοντας έτσι με διαφορά στην πρώτη τριάδα.



League Two – 40η αγωνιστική (preview)

Μπορεί να έχει 10 βαθμούς διαφορά (με παιχνίδι περισσότερο) από την 4η θέση, ωστόσο η Μπέρτον Άλμπιον θέλει εκτός από την απευθείας άνοδο να παραμείνει και πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει κατ' αρχήν να ξεπεράσει στην τρέχουσα αγωνιστική το εμπόδιο της Πλίμουθ.

Τρεις βαθμούς πίσω της βρίσκονται οι Σριούσμπερι και Γουίκομ (74 β.), οι οποίες είναι αυτή τη στιγμή οι ομάδες που παίρνουν το εισιτήριο για την League One. Για να παραμείνουν εκεί ωστόσο καλούνται να πάρουν το τρίποντο κόντρα σε Ντάγκεναμ και Όξφορντ αντίστοιχα.

Η Μπέρι (67 β.) με νίκη επί της Κέμπριτζ εκτός έδρας θέλει να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες για να μπει στην πρώτη τριάδα, την ώρα που η 4η Σάουθεντ υποδέχεται στην έδρα της την Μάνσφιλντ.

Νιούπορτ Κάουντι και Πλίμουθ δεν έχουν εξασφαλίσει σε καμία περίπτωση την είσοδό τους στα πλέι-οφ ανόδου και χρειάζονται τις νίκες επί των Χάρτλπουλ και Μπέρτον Άλμπιον για να μην έχουν μπλεξίματα.

Όλα τα παιχνίδια της 40ης αγωνιστικής της League Two είναι προγραμματισμένα για τις 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 40ης αγωνιστικής:

Γουίμπλεντον – Νορθάμπτον

Καρλάιλ – Πόρτσμουθ

Κέμπριτζ – Μπέρι

Λούτον – Έξετερ

Μόρκαμ – Άκρινγκτον Στάνλεϊ

Νιούπορτ Κάουντι - Χάρτλπουλ

Σάουθεντ – Μάνσφιλντ

Πλίμουθ – Μπέρτον Άλμπιον

Γουίκομ – Όξφορντ Γιουνάιτεντ

Γιορκ – Τσέλτεναμ

Σριούσμπερι – Ντάγκεναμ

Στίβενεϊτζ – Τρανμίρ