Ιταλία-Αγγλία 1-0 (Ημίχ./video)

Με τέρμα του Γκρατσιάνο Πελέ της Σαουθάμπτον, η Ιταλία προηγείται της Αγγλίας με σκορ 1-0 στο ημίχρονο της φιλικής τους αναμέτρησης στο Τορίνο. Αποχώρησε τραυματίας πριν το ημίχρονο ο Κρις Σμόλινγκ.



Ιταλία-Αγγλία 1-0 (Ημίχ./video)

Τα «τρία λιοντάρια» δεν έκαναν καθόλου καλό ημίχρονο στο γήπεδο της Γιουβέντους, αν και θα μπορούσαν να προηγηθούν στο σκορ με τον καλύτερο παίκτη τους στο γήπεδο, τον Γουέιν Ρούνεϊ, που στάθηκε άτυχος βλέποντας την μπάλα να κοντράρει σε αντίπαλο και στην συνέχεια να χτυπάει στο δοκάρι.

Το 1-0 έγινε στο 28’ όταν ο Τζόρτζιο Κιελίνι εξέθεσε τον κακό Φιλ Τζόουνς στην αριστερή πτέρυγα, έβγαλε γλυκιά σέντρα στην περιοχή και ο Γκρατσιάνο Πελέ νίκησε τον Τζο Χαρτ (συμπλήρωσε 50 συμμετοχές με το εθνόσημο) με πανέμορφη κεφαλιά.

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Ιταλού από τις 20/12/14, όταν είχε σκοράρει για λογαριασμό της Σαουθάμπτον στη νίκη της με σκορ 3-0 επί της Έβερτον.

Τρία λεπτά πριν την ανάπαυλα ο Κρις Σμόλινγκ αποχώρησε με τραυματισμό και την θέση του πήρε ο Μάικλ Κάρικ, με τον Χότζον να βάζει στο κέντρο της άμυνα τον Φιλ Τζόουνς και τον συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην φυσική του θέση.

Δείτε το τέρμα: