Τρία νεαρά «λιοντάρια» για μεγάλα πράγματα... (vid)

Ο Ρόι Χότζον πρέπει να παρακολουθήσει το φετινό Euro U-21 της Τσεχίας και να βρίσκεται σε επαφή με τον προπονητή των Ελπίδων, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, για τα τρία νεαρά «λιοντάρια» που είναι έτοιμα για μεγάλα πράγματα. Το england365.gr στέκεται στην πρόδο των Γουόρντ – Πρόους, Τζένκινσον και Ρέντμοντ.



Τρία νεαρά «λιοντάρια» για μεγάλα πράγματα... (vid)

Στο δυνατό φιλικό με την εθνική ομάδα Ελπίδων της Γερμανίας, το βράδυ της Δευτέρας, το σύνολο του Σάουθγκεϊτ έβγαλε ψυχή και παρά το γεγονός πως δύο φορές είδε τα «πάντσερ» να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ, οι Άγγλοι γύρισαν τούμπα το ματς για το τελικό 3-2.

Τρεις από τους πιο έμπειρους διεθνείς κατέθεσαν ακόμα περισσότερα διαπιστευτήρια, ετοιμάζονται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ21 και βάζουν πλώρη για το κλιμάκιο των Ανδρών.

Ο Ρόι Χότζον θα πρέπει να ξέρει λίγα πράγματα για τους παρακάτω...

Τζέιμς Γουόρντ – Πρόους

Ανήκει στη Σαουθάμπτον, είναι βασικό μέλος της ομάδας του Ρόναλντ Κούμαν, είναι από αυτούς που τον έχουν βάλει στο «μάτι» οι μεγαλύτερες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ και στην εθνική ομάδα Ελπίδων της Αγγλίας είναι από τους πιο «ψημένους» κι έμπειρους. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ξέρει ότι μπορεί να βασίζεται πάνω του στα τελικά του Euro U-21 που θα διεξαχθεί φέτος το καλοκαίρι στην Τσεχία. Ο 20χρονος άσος φόρεσε το περιβραχιόνιο, πέτυχε το νικητήριο γκολ στο φιλικό με τη Γερμανία το βράδυ της Δευτέρας στο «Riverside Stadium». Στα στημένα είναι... μανούλα, ενώ η ακρίβεια στις μεταβιβάσεις του και στα σουτ, θυμίζουν... κάτι από Ντέιβιντ Μπέκαμ ως προς τα ποσοστά επιτυχίας και τη σιγουριά που αποπνέουν τα πόδια του.

Καρλ Τζένκινσον

Ο διεθνής μπακ της Άρσεναλ, αγωνίζεται φέτος με τη μορφή δανεισμού στη Γουέστ Χαμ. Αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του φιλικού με τη Γερμανία πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, με ουσία και βοήθεια στον μέγιστο βαθμό στην εθνική ομάδα Ελπίδων κόντρα στα «πάντσερ». Αν και έκανε λάθος στη φάση από την οποία προήλθε το πρώτο γκολ των Γερμανών στο χθεσινοβραδινό φιλικό, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του. Έκανε τη σέντρα για το γκολ του Λίνγκαρντ στο 1-1, ενώ από τα δικά του πόδια προήλθε και το γκολ του Γουόρντ – Πρόους που διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Ελλέιψει βάθους στο δεξί άκρο της άμυνας, η εθνική ομάδα Ελπίδων της Αγγλίας στηρίζεται στον Τζένκινσον.

Νέιθαν Ρέντμοντ

Ο δεξιός εξτρέμ ήρθε πολλές φορές αντιμέτωπος με τον Κριστιάν Γκάντερ της Γερμανίας, όμως, του αρέσει να βγαίνει συνεχώς στην επίθεση, ενώ, αν και η θέση του είναι τέτοια που θα μπορούσε ν' ανοίγει διάπλατα το παιχνίδι της εθνικής ομάδας, αλλά και της Νόριτς, στην οποία ανήκει, προτιμάει πολλές φορές να κάνει διαγώνια κίνηση και διείσδυση στην περιοχή του αντιπάλου. Πέτυχε το γκολ της δεύτερης ισοφάρισης στο παιχνίδι με τη Γερμανία, ενώ φέτος δείχνει πολύ πιο ώριμος και δυνατός από πέρυσι, όταν δεν είχε καταφέρει να προσφέρει όσα θα μπορούσε στα «καναρίνια».  

 
England 3 Germany 2

England 3 Germany 2! Watch Gareth Southgate's England Football Team U21s come from behind to beat Germany at Middlesbrough FC's Riverside Stadium.

Posted by BT Sport on Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015