Συγκλονισμένος από τον κόσμο της Λίβερπουλ ο Ανρί

Εμπειρία ζωής θεωρεί ο Τιερί Ανρί το γεγονός πως κατάφερε να δει και ν' ακούσει προσεκτικά ό,τι συμβαίνει στο Kop από τους οπαδούς της Λίβερπουλ όταν τραγουδούν εκείνοι το «You'll never walk alone», δηλώνοντας συγκλονισμένος από το θέαμα.  



Συγκλονισμένος από τον κόσμο της Λίβερπουλ ο Ανρί

Ο θρύλος της ¶ρσεναλ και νυν σχολιαστής αγώνων στο «SkySports», ήταν προσκεκλημένος των Τζέραρντ και Κάραγκερ για το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο «¶νφιλντ» με αφορμή την αποχώρηση του εμβληματικού αρχηγού των «κόκκινων», το προσεχές καλοκαίρι.

Μιλώντας στην κάμερα μετά το φιλικό και δείχνοντας να βρίσκει με δυσκολία λόγια για να μιλήσει για τον κόσμο του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, είπε:

«Είναι η πρώτη φορά που μου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσω αυτό που γίνεται με τον κόσμο της Λίβερπουλ όταν τραγουδούν το “You'll never walk alone”... Είναι πραγματικά απίστευτο. Είναι φοβερό θέαμα... Οι οπαδοί της Λίβερπουλ είναι εκπληκτικοί και έχουν κερδίσει πολλούς πόντους για την ομάδα τους όταν τη στηρίζουν στα παιχνίδια».