Βασικός κόντρα στην Ιταλία ο Κέιν!

Ο Ρόι Χότζον γνωστοποίησε ότι στο φιλικό της Τρίτης απέναντι στην Ιταλία στο «Juventus Stadium», ο Χάρι Κέιν θα πάρει φανέλα βασικού και θα παίξει δίπλα στον Γουέιν Ρούνεϊ στην επίθεση της Αγγλίας! 



Βασικός κόντρα στην Ιταλία ο Κέιν!

Μετά από το ντεμπούτο του, το οποίο συνδυάστηκε με γκολ έπειτα από μόλις 79 δευτερόλεπτα συμμετοχής στην ευρεία νίκη (4-0) επί των Λιθουανών το βράδυ της περασμένης Παρασκευής για τα προκριματικά του Euro 2016, ο Χάρι Κέιν ετοιμάζεται να πάρει φανέλα βασικού για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα ανδρών! 

Ο Ρόι Χότζον, στη συνέντευξη Τύπου της φιλικής αναμέτρησης με την Ιταλία, στο Τορίνο, το βράδυ της Τρίτης, έκανε γνωστό πως θα βάλει τον νεαρό επιθετικό της Τότεναμ στο αρχικό σχήμα των «τριών λιονταριών» για να παίξει μαζί με τον Γουέιν Ρούνεϊ, του οποίου τη θέση πήρε στο παιχνίδι με τη Λιθουανία.

«Δεν θα σας πω ποιους θα δοκιμάσω, όμως θα σας ανακοινώσω ότι ο Χάρι Κέιν θα είναι βασικός δίπλα στον Ρούνεϊ. Είναι εκπληκτικά όσα έχει κάνει με την Τότεναμ, έκανε θετικό ντεμπούτο με την εθνική ομάδα και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Θα δούμε πολύ σοβαρά το παιχνίδι με την Ιταλία γιατί κάτι τέτοια ματς την περίοδο των επίσημων αγώνων για τα προκριματικά των διοργανώσεων, μας επιτρέπουν σ' εμάς τους προπονητές να δούμε πολλά πράγματα για τους παίκτες μας» ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή των Άγγλων.