Την έσωσε ο Λονγκ στο φινάλε

Η Πολωνία κρατούσε τη νίκη στα χέρια της όμως η Ιρλανδία είπε την τελευταία της λέξη στις καθυστερήσεις και με το γκολ του Λονγκ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.



Την έσωσε ο Λονγκ στο φινάλε

Το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε την Ιρλανδία να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά μέχρι να φτάσει το 20λεπτο, η Πολωνία είχε βρει τα πατήματά της, ισορροπώντας την αναμέτρηση. Στο 22' απείλησε πρώτη φορά και στο 26΄βρήκε δίχτυα. Ο Γουίλσον έκανε το λάθος και ο Πέτσκο με δυνατό σουτ, νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0-1. Οι γηπεδούχοι δεν συνήλθαν αμέσως και έχασαν την καλύτερή τους ευκαιρία με τον ΜακΓκίντι στη λήξη του ημιχρόνου.



Στο δεύτερο ημίχρονο η Ιρλανδία πίεσε ασφυκτικά τους Πολωνούς, οι οποίοι φρόντισαν όμως να κλείσουν καλά όλους τους χώρους. Οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν πολλά στημένα και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες μη μπορώντας να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης. Στο 84ο λεπτό ο Λονγκ πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή και έμελλε να είναι αυτός που θα άλλαζε το παιχνίδι. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Χούλαχαν πήρε την κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ και ο Λονγκ με σουτ νίκησε τον Φαμπιάνσκι διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.