Τζέραρντ: «Λυπάμαι που δεν παίζαμε όλοι μαζί»

Αν κάτι στεναχώρησε τον Στίβεν Τζέραρντ στο φιλικό που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (29/3) ήταν πως πήρε μια γεύση από το πώς είναι να παίζει με τους Φερνάντο Τόρες και Λουίς Σουάρες στην ίδια ομάδα. Κι αυτό γιατί ποτέ δεν τους δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να συνυπάρξουν και οι τρεις στην Λίβερπουλ.  



Τζέραρντ: «Λυπάμαι που δεν παίζαμε όλοι μαζί»

«Ήταν απλώς εκπληκτικό. Θεωρώ ως πιο σημαντικό ότι τα ιδρύματα δέχθηκαν μεγάλη οικονομική βοήθεια, μιας και το γήπεδο ήταν γεμάτο. Αλλά αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Ξέρουμε ότι ο κόσμος μας, ειδικά όταν είναι για καλό σκοπό, μας υποστηρίζει πάντα. Ήταν τέλεια. Λάτρεψα κάθε λεπτό.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό. Όλοι το απήλαυσαν. Επίσης δεν τραυματίστηκε κανείς. Το είχα άγχος σε όλο το ματς. Ήθελα απλώς να έρθουν και πάλι στο Άνφιλντ κάποιοι παλιοί μας παίκτες και η ευκαιρία ήταν φανταστική. Τους δόθηκε η ευκαιρία να πουν ένα κατάλληλο αντίο, λόγω ατμόσφαιρας, γιατί κάποιες φορές δεν τους δίνεται η ευκαιρία» ανέφερε αρχικά και συνέχισε με χιουμοριστική διάθεση:

«Ζήτησα από τον Τόρες και τον Σουάρες να εκτελέσουν το πέναλτι αλλά δεν ήθελε κανείς τους. Δεν νομίζω ότι ήθελαν η τελευταία τους ανάμνηση στο Άνφιλντ να είναι ένα χαμένο πέναλτι μπροστά στο Kop.

Μόνο και μόνο, όμως, που ήταν στο παιχνίδι έδωσαν στην ομάδα μας εξαιρετική κίνηση στους χώρους. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι πως δεν παίξαμε ποτέ και οι τρεις μας».

Όσον αφορά τον Ανρί δήλωσε: «Μπορεί να μην έχει ακόμη τον ίδιο ρυθμό, αλλά είδατε και μόνοι σας την κλάση του».

Τέλος, για τους παίκτες που ήθελε να καλέσει αλλά είχαν υποχρεώσεις, αλλά και αυτούς που επιβάρυναν το πρόγραμμά τους για να βρεθούν στο γήπεδο:

«Αυτοί που ήρθαν δεν ήταν αναγκασμένοι να το κάνουν. Θα μπορούσαν εύκολα να απορρίψουν την πρόσκληση. Πολλοί βγήκαν από το πρόγραμμά τους για να είναι εδώ. Κάποιοι είχαν να κάνουν δύο με τρεις πτήσεις. Ο Άσλεϊ Γουίλιαμς για παράδειγμα έπαιζε χθες το βράδυ με την Ουαλία κόντρα στο Ισραήλ. Ο Λουίς έπαιξε στο clasico την περασμένη εβδομάδα και ήθελε σαν απεγνωσμένος να έρθει και να αγωνιστεί έστω για 45 λεπτά».