Πάρτι με υπογραφή Τζέραρντ (vids/pics)

Σε ένα κατάμεστο «Άνφιλντ» οι φίλοι του Στίβεν Τζέραρντ και αυτοί του Τζέιμι Κάραγκερ ήρθαν ισόπαλοι 2-2 σε φιλικό με φιλανθρωπικό σκοπό με δύο τέρματα του πρώτου και από ένα των Μπαλοτέλι-Ντρογκμπά. Την τριάδα Τζέραρντ-Τόρες-Σουάρες είχαν την ευκαιρία να δουν να πανηγυρίζει μαζί για πρώτη φορά οι οπαδοί της Λίβερπουλ, που χάρηκαν μια σπουδαία ποδοσφαιρική γιορτή.



Πάρτι με υπογραφή Τζέραρντ (vids/pics)

Συνολικά το παιχνίδι παρακολούθησαν σχεδόν 45.000 άτομα!

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς με μια… βολίδα του Μάριο Μπαλοτέλι, ενώ ο Ιταλός δημιούργησε και το δεύτερο τέρμα της ομάδας του, βγάζοντας μόνο του τον Ντιντιέ Ντρογμπά που πέρασε και τον Τζόουνς και έκανε το 2-0 προ κενής εστίας.

Με περίπου δέκα λεπτά να απομένουν στο ρολόι, ο Κέλι ανέτρεψε τον Σινκλέρ μέσα στην περιοχή και ο Τζέραρντ δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον πρώην συμπαίκτη του, Πέπε Ρέινα, από το σημείο του πέναλτι για το 2-1.

Στιγμές αργότερα ο Ανρί έκανε την ενέργεια του αγώνα, αλλά ο Ράιαν Μπάμπελ δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε ασίστ την μοναδική πάσα που του έκανε.

Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Φερνάντο Τόρες και Λουίς Σουάρες για την ομάδα του «Stevie G», που σκόραρε και πάλι από το σημείο του πέναλτι για να κάνει το 2-2 και πανηγύρισε με τους προαναφερθέντες προκαλώντας… ρήγματα στις καρδιές των οπαδών της Λίβερπουλ.

Το «Kop» τραγουδάει για τον Λουίς Σουάρες:

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο πλευρές αδίκησαν τους εαυτούς τους, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για γκολ, καθώς επίσης πως ο Τεϊσέιρα... έγραψε ιστορία περνώντας δύο φορές ως αλλαγή στο παιχνίδι (την δεύτερη στη θέση του Τζέραρντ).

Στο τέλος όλοι οι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο και η εξέδρα τραγούδησε το όνομα πολλών εξ αυτών.

Εδώ η αλλαγή:

 

 

Steven Gerrard makes way for Teixeira for the final stages of the #LFCAllStars game.

Posted by Liverpool FC on Sunday, 29 March 2015

 

Και δύο αναμνηστικές φωτογραφίες...

Στο πρώτο ημίχρονο:

Η ομάδα του Τζέραρντ: Τζόουνς, Τζόνσον, Ρίισε, Τέρι, Άντονι Τζέραρντ, Τσάμπι Αλόνσο (32’ Τεϊσέιρα), Στίβεν Τζέραρντ, Νόλαν, Μπάμπελ, Σινκλέρ, Ανρί

Η ομάδα του Κάραγκερ: Ρέινα, Φλάναγκαν (32’ Μορένο), Κάραγκερ, Κέλι, Αρμπελόα, Λέιβα (72’ Μαγκουάιρ), Σέλβι, Κιούελ, Ντάουνινγκ, Ντρογκμπά, Μπαλοτέλι

Στο δεύτερο ημίχρονο:

Η ομάδα του Τζέραρντ: Τζόουνς, Τζόνσον, Νταν, Γουίλιαμς, Γουόρνοκ, Τζέραρντ (81’ Τεϊσέιρα-δεύτερη αλλαγή), Άνταμ, Σπίρινγκ, Μπάμπελ, Τόρες, Σουάρες

Η ομάδα του Κάραγκερ: Ρέινα (60’ Γκουλάσκι), Κλισί, Κέλι, Μορένο, Κάραγκερ, Λούκας, Νουν, Μπορίνι, Μπέλαμι, Μπαλοτέλι (48’ Μπράναγκαν), Γκαρθία