Γλιτώνει... με τη δεύτερη θέση ο Πελεγκρίνι

Στη Μάντσεστερ Σίτι είναι διατεθειμένοι να ... συγχωρήσουν τον Μανουέλ Πελεγκρίνι σε περίπτωση απώλειας του φετινού τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο, δεν θα δεχθούν τίποτα λιγότερο από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.  



Γλιτώνει... με τη δεύτερη θέση ο Πελεγκρίνι

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Daily Mirror», οι σκέψεις για την απόλυση του Χιλιανού προπονητή στο φινάλε της σεζόν έχουν αρχίσει και ηρεμούν στο κεφάλι των ανθρώπων της Μάντσεστερ Σίτι.

Η κατάσταση για τους «πολίτες» είναι πολύ δύσκολη με το -6 από την πρωτοπόρο Τσέλσι και με ματς περισσότερο κι έτσι, καλούνται στον σύλλογο του Μάντσεστερ να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι είναι σχεδόν ακατόρθωτο να έρθουν... τούμπα τα πράγματα.

Η απώλεια του τίτλου θα καθόριζε και το μέλλον του Μανουέλ Πελεγκρίνι στον πάγκο σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί στον βρετανικό Τύπο όλο το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο, η «Daily Mirror» δίνει άλλη διάσταση στο ζήτημα.

Αναφέρει χαρακτηριστικά πως μπορεί να γλιτώσει την απομάκρυνση ο Χιλιανός κόουτς, αν τουλάχιστον διατηρήσει τη δεύτερη θέση, με την Άρσεναλ να καραδοκεί στο -1 και τη Γιουνάιτντ στο -2...