Βόρειος Ιρλανδία – Φινλανδία (preview)

Το θετικό ξεκίνημα που έχει κάνει στα προκριματικά του Euro 2016 θέλει να συνεχίσει η Βόρειος Ιρλανδία που υποδέχεται σήμερα τη Φινλανδία.  



Βόρειος Ιρλανδία – Φινλανδία (preview)

Στο γεμάτο «Windsor Park», ο Μάικλ Ο'Νιλ θέλει να δει την ομάδα του να παίρνει το θετικό αποτέλεσμα και να παραμένει σε τροχιά... Γαλλίας, αφού αυτή τη στιγμή, η Βόρειος Ιρλανδία βρίσκεται μόλις στο -1 από την κορυφή και τους Ρουμάνους, έπειτα από τέσσερα ματς στα προκριματικά του επόμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι Φινλανδοί, μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί των Νήσεων Φερόε, έχουν μόλις μια ισοπαλία στα τρία παιχνίδια που ακολούθησαν, ενώ, δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν στα δύο τελευταία ματς!

Ο Τζόνι Έβανς αναμένεται να επιστρέψει στα μετόπισθεν των Βορειοϊρλανδών έχοντας χάσει το παιχνίδι με τη Ρουμανία τον περασμένο Νοέμβριο λόγω προβλήματος τραυματισμού, ο Στιούαρτ Ντάλας ενδέχεται να πάρει φανέλα βασικού έχοντας πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση στο πρόσφατο φιλικό με τη Σκωτία, ενώ ο Ρόι Κάρολ θα βρεθεί κάτω απ' τα δοκάρια παρά το θετικό πρόσωπο που έδειξε ο Μάικλ ΜακΓκόβερν πριν λίγες μέρες στο «Hampden Park». 

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:

1.Ρουμανία 10

2.Βόρειος Ιρλανδία 9

3.Ουγγαρία 7

4.Φινλανδία 4

5.Νήσοι Φερόε 3

6.Ελλάδα 1