Στο μυαλό του Χέντερσον μόνο η Λίβερπουλ

Ξεκάθαρη έκανε την πρόθεσή του για παραμονή στη Λίβερπουλ και διαδοχή του Στίβεν Τζέραρντ στη μεσαία γραμμή της ομάδας, ο Τζόρνταν Χέντερσον.  



Στο μυαλό του Χέντερσον μόνο η Λίβερπουλ

Ο διεθνής χαφ έχει ακόμα έναν χρόνο στο τρέχον συμβόλαιό του με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, όμως οι εκπρόσωπόι του συζητούν με τη διοίκηση των «κόκκινων» για την ανανέωση της συνεργασίας τους, πράγμα από το οποίο ο παίκτης θέλει να μείνει απ' έξω...

Ο λόγος; Όπως είπε: «Όλοι το κάνουν πολύ μεγάλο θέμα κι εγώ απλά αφήνω τους ανθρώπους που με εκπροσωπούν να κάνουν τη δουλειά. Παραμένω συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου και τα παιχνίδια με την ομάδα αλλά και την εθνική ομάδα της Αγγλίας. Δεν θέλω να μπλέκομαι σε θέματα συμβολαίων... Εγώ κοιτάω το ποδόσφαιρο και το καλύτερο για εμένα και τη φανέλα που φοράω».

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι βρίσκεται στην ομάδα με την οποία μπορεί να πανηγυρίσει επιτυχίες στο άμεσο μέλλον, η απάντησή του, φανέρωσε και τις προθέσεις του σχετικά με το μέλλον του στη Λίβερπουλ: «Ασφαλώς και έχουμε όλα τα φόντα και τις ικανότητες για να φτάσουμε στην κατάκτηση τίτλων. Όλοι το πιστεύουμε και θέλουμε να το πετύχουμε. Το ίδιο ισχύει και για το σύνολο που έχουυμε στην εθνική ομάδα».

Όσο για το περιβραχιόνιο και την αποχώρηση του Στίβεν Τζέραρντ το καλοκαίρι, ο Τζόρνταν Χέντερσον ανέφερε:

«Δεν θα το συζητήσω εγώ... Είναι επιλογή του προπονητή που θα δώσει το περιβραχιόνιο. Δεν είμαι ακόμα ο αρχηγός της Λίβερπουλ. Έχουμε παίκτες που θα μπορούσαν να είναι αρχηγοί βάσει και του χαρακτήρα που βγάζουν στο γήπεδο. Φυσικά και θα ήταν τεράστια τιμή μου να είμαι εγώ ο επόμενος αρχηγός και ομολογώ ότι είναι απογοητευτικό το γεγονός πως ένας τέτοιος εμβληματικός αρχηγός όπως ο Τζέραρντ φεύγει το καλοκαίρι. Δεν θα υπάρξει άλλος σαν εκείνον... Πρέπει εμείς όμως να κοιτάξουμε μπροστά».