«Φονική» δυάδα (videos)

Από το πρωί του Σαββάτου είχε ξεκινήσει μια κουβέντα για το αν οι Μπέιλ-Ράμσεϊ αποτελούν τους δύο καλύτερους παίκτες της Ουαλίας. Λίγες ώρες αργότερα απέδειξαν ότι αποτελούν μια «φονική» δυάδα, αφού οδήγησαν... μόνοι τους το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα σε νίκη με σκορ 3-0 επί του Ισραήλ, αλλά και στην πρώτη θέση του Β’ ομίλου των προκριματικών του Euro 2016.  



«Φονική» δυάδα (videos)

Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Μπέιλ έκανε πάσα με το κεφάλι στον ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ κι εκείνος με μία ακόμη πιο ωραία κεφαλιά «έγραψε» το 1-0 για το σύνολο του Κόλμαν.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Μπέιλ χρήστηκε και σκόρερ, πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 77’, όταν ο Ράμσεϊ ζάλισε την αντίπαλη άμυνα, βρήκε τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στην αντίπαλη περιοχή και εκείνος δίχτυα με δυνατό πλασέ.

Έτσι οι Ουαλοί έφτασαν τους 11 βαθμούς έπειτα από πέντε παιχνίδια και πέρασαν στην κορυφή του δεύτερου ομίλου, στον οποίο βρίσκονται επίσης η Κύπρος, το Βέλγιο, η Βοσνία και η Ανδόρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ισραηλινοί (τελείωσαν το ματς με δέκα εξαιτίας της αποβολής του Τίμπι με δεύτερη κάρτα στο 51’) έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, κόντρα στο Βέλγιο, ορισμένο για τις 31 του μήνα.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

Ισραήλ-Ουαλία 0-3

21:45 Ανδόρα-Βοσνία

Βέλγιο-Κύπρος

Η βαθμολογία του ομίλου:

Ουαλία (5 παιχνίδια) 11β.

Ισραήλ (4 παιχνίδια) 9β.

Κύπρος (4 παιχνίδια) 6β.

Βέλγιο (3 παιχνίδια) 5β.

Βοσνία (4 παιχνίδια) 2β.

Ανδόρα (4 παιχνίδια) 0β.