Με αλλαγές στο φιλικό κόντρα στην Ιταλία

Ο Ρόι Χότζον γνωστοποίησε ότι ο Ντάνι Γουέλμπεκ αποκόμισε πρόβλημα στο γόνατο στη νίκη (4-0) επί της Λιθουανίας και μαζί με τους Μίλνερ και Μπέινς θα επιστρέψουν στις ομάδες τους και δεν θα ταξιδέψουν στο Τορίνο για το φιλικό με την Ιταλία (31/3). Εκτός και ο Στέρλινγκ, θα μπει στην αποστολή ο Μπέρτραντ.  



Με αλλαγές στο φιλικό κόντρα στην Ιταλία

Από τη στιγμή που το καλό αποτέλεσμα στο σημαντικό παιχνίδι ήρθε για τα «τρία λιοντάρια», δεν υπάρχει λόγος για ρίσκο με ποδοσφαιριστές που θα ήταν καλύτερο να επιστρέψουν στους συλλόγους τους και να ακολουθήσουν το πρόγραμμα που πρέπει ώστε να είναι διαθέσιμοι για τις υπόλοιπες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Ο Ντάνι Γουέλμπεκ δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στο Τορίνο για το προσεχές φιλικό με την Ιταλία, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Τζέιμς Μίλνερ που επίσης θα επιστρέψει στη Μάντσεστερ Σίτι. Εκτός αποστολής βγαίνει και ο Λέιτον Μπέινς, ενώ ο Χότζον τηρεί και το λόγο του όσον αφορά τον Ραχίμ Στέρλινγκ που έπαιξε, σκόραρε κόντρα στη Λιθουανία και τώρα θα τεθεί ξανά στη διάθεση της Λίβερπουλ.

Στην εθνική ομάδα, θα κληθεί ο Ράιαν Μπέρτραντ της Σαουθάμπτον, για να καλύψει το κενό του Μπέινς.