Ανρί: «Έμαθα να... μισώ την Τότεναμ»

Η κόντρα της Άρσεναλ με την Τότεναμ μπήκε για τα καλά στο...DNA του Τιερί Ανρί κατά τη θητεία του στους «κανονιέρηδες» και όπως υποστηρίζει πλέον, ο θρύλος του συλλόγου, έμαθε να μισεί τη συμπολίτισσα της πρώην ομάδας του!  



Ανρί: «Έμαθα να... μισώ την Τότεναμ»

Ο παλαίμαχος, πλέον, επιθετικός που έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Άρσεναλ και πλέον εκτελεί χρέη σχολιαστή αγώνων στο «SkySports» έχοντας ολοκληρώσει τον περασμένο Δεκέμβριο την ποδοσφαιρική του καριέρα, θυμήθηκε τα... παλιά μιλώντας στην «Equipe».

«Στην Άρσεναλ, έμαθα να... μισώ την Τότεναμ. Στα οχτώ χρόνια της παρουσίας μου στον σύλλογο, αυτό μπήκε μέσα μου. Έγινε κομμάτι του χαρακτήρα μου» είπε, για να αποκαλύψει πως ο Ντένις Μπέργκαμπ θεωρείτο Θεός!

«Ξεχνάμε ότι όταν εγώ πήγα στην Άρσεναλ, έπρεπε να παλέψω για να καλύψω το κενό του Νικολά Ανελκά. Δεν ήταν εύκολο... Όταν πήγα στην ομάδα, έπρεπε να ανταγωνιστώ τους Σούκερ, Κανού και τον... Θεό. Δηλαδή τον Μπέργκαμπ»!

Ερωτηθείς για τους παίκτες με τους οποίους θα ήθελε να συνεργαστεί και του έμεινε απωθημένο, σχολίασε: «Θα μου άρεσε να έχω παίξει στην επίθεση μαζί με τον Ανελκά. Θα ήθελα επίσης να έχω παίξει με τον Πολ Σκόουλς και τον Στίβεν Τζέραρντ».