Σκρτελ: «Δεν το έκανα επίτηδες»

Για πρώτη φορά μετά την τιμωρία που του επέβαλε η FA και το ... τουϊτάρισμα με το οποίο ήθελε να χαρακτηρίσει κλόουν τους ανθρώπους της ομοσπονδίας, ο Μάρτιν Σκρτελ μίλησε για το περιστατικό με τον Νταβίντ Ντε Χέα και ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να τον πατήσει.  



Σκρτελ: «Δεν το έκανα επίτηδες»

Ο Σλοβάκος αμυντικός της Λίβερπουλ καλείται να εκτίσει τιμωρία τριών αγωνιστικών έπειτα από απόφαση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αγγλίας για πάτημα στον αστράγαλο του Ντε Χέα, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, στα τελευταία δευτερόλεπτα του ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο «Άνφιλντ».

Το μεσημέρι της Τετάρτης έμαθε ότι του επιβλήθηκε ποινή τριών αγωνιστικών, έπειτα από λίγη ώρα χαρακτήρισε κλόουν τους ανθρώπους της FA για την απόφαση, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και σήμερα πήρε θέση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε:

«Είναι περίεργο γιατί παρά το γεγονός πως κάναμε έφεση, η τιμωρία που μου επιβλήθηκε είναι τρεις αγωνιστικές. Δεν άλλαξε κάτι. Δεν αισθάνομαι ένοχος για ό,τι έγινε. Δεν το έκανα επίτηδες! Δεν ήθελα να τον πατήσω. Απλά κυνήγησα τη μπάλα και έγινε πάνω στον βηματισμό μου. Ήθελα να πηδήξω από πάνω του για να μην τον πατήσω. Αυτό είναι όλο».