Χότζον: «Πρέπει να πάρω δύσκολες αποφάσεις...»

Αναποφάσιστος εμφανίζεται ο Ρόι Χότζον όσον αφορά τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την 11άδα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για το παιχνίδι της Παρασκευής απέναντι στη Λιθουανία. «Θα κάνει ντεμπούτο ο Κέιν, θα δούμε τι θα γίνει με Στέρλινγκ» είπε μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός κόουτς.  



Χότζον: «Πρέπει να πάρω δύσκολες αποφάσεις...»

Μια 23άδα χωρίς προβλήματα έχει στη διάθεσή του ο Ρόι Χότζον για το παιχνίδι με τους Λιθουανούς στα προκριματικά του Euro 2016, το βράδυ της Παρασκευής.

Αυτό, κάνει δύσκολη την απόφασή του για όσους θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα των «τριών λιονταριών», όπως ο ίδιος τόνισε, όμως, δείχνει να πιστεύει τον Χάρι Κέιν και να τον ετοιμάζει για να πάρει η εθνική ομάδα τα γκολ του.

«Δεν έχουμε άλλα προβλήματα τραυματισμών και συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι της Παρασκευής. Έχουμε μαζί μας και τον Χάρι Κέιν που είναι εξαιρετικός, έχει δουλέψει πολύ στις προπονήσεις και σίγουρα θα κάνει ντεμπούτο είτε με τη Λιθουανία, είτε με την Ιταλία την επόμενη εβδομάδα. Ασφαλώς και είμαστε στεναχωρημένοι με τους τραυματισμούς των Φόστερ και Φόρστερ, όμως έχουμε κι άλλους τερματοφύλακες και τους πιστεύουμε» είπε αρχικά ο τεχνικός της Αγγλίας και συνέχισε, μιλώντας για την προκριματική φάση και το προσεχές παιχνίδι:

«Ξέρουμε τους Λιθουανούς, τους έχουμε μελετήσει, έχουμε δει τον τρόπο παιχνιδιού τους και πιστεύω ότι ξέρουμε πολλά που θα μας βοηθήσουν και θα αποδειχθούν αρκετά. Θέλουμε να κάνουμε κι εμείς το παιχνίδι μας. Έχουμε ακόμα ένα ματς να παίξουμε και επικεντρωνόμαστε στο στόχο μας».

Σχολιάζοντας το θέμα του Ραχίμ Στέρλινγκ, στον οποίο ο Χότζον φερόταν σκεφτόταν να δώσει «ρεπό» στο φιλικό με τους Ιταλούς την επόμενη εβδομάδα, εμφανίστηκε αναποφάσιστος, λέγοντας: «Αν παίξει καλά την Παρασκευή, το πιο πιθανό είναι να τον αφήσουμε να επιστρέψει στη Λίβερπουλ...».

Μεταξύ άλλων, ο ομοσπονδιακός προπονητής θέλησε να τονίσει πως: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θίγεται το ζήτημα των νεαρών παικτών από τις ακαδημίες και της προαγωγής τους στις πρώτες ομάδες ώστε να επωφεληθεί και η εθνική ομάδα από αυτό. Αν δείτε και τη δική μας ομάδα, οι περισσότερο είναι στην τρίτη δεκαετία της ζωής τους και δημιουργούμε μια βάση».