«Ρίσκο ο Ράμσεϊ στην ΚΠΡ»

Την άποψη ότι η πρόσληψη του Κρις Ράμσεϊ στη θέση του τεχνικού της ΚΠΡ, ήταν ένα ρίσκο, το οποίο ωστόσο δεν έχει μετανιώσει που το πήρε, εξέφρασε ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου των Ρέιντζερς, Λες Φέρντιναντ.



«Ρίσκο ο Ράμσεϊ στην ΚΠΡ»

Η ΚΠΡ βρίσκεται στη 19η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, με 22 βαθμούς και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να δείχνει σημάδια ανάκαμψης.

Έχοντας πέντε ήττες στα τελευταία έξι της παιχνίδια υπό την τεχνική ηγεσία του Κρις Ράμσεϊ, τα πρώτα ερωτηματικά για το κατά πόσο ο Άγγλος προπονητής είναι ο κατάλληλος για να βγάλει τους Ρέιντζερς από αυτή τη δυσχερή θέση, έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Κάτι ανάλογο ωστόσο δεν ισχύει και για τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου του συλλόγου, Λες Φέρντιναντ, ο οποίος έδωσε «ψήφο εμπιστοσύνης» στον προπονητή της ομάδας, σημειώνοντας ωστόσο πως η πρόσληψή του ήταν ένα ρίσκο.

«Δεν έχω μετανιώσει γιατί ξέρω πόσο μεγάλος προπονητής είναι. Είναι ένα ρίσκο, κάθε προπονητής που θα ερχόταν θα ήταν ένα ρίσκο. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι κάποιος θα πήγαινε καλύτερα από τον Κρις Ράμσεϊ, επομένως δεν έχω μετανιώσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φέρντιναντ.