«Κράτησα τον Μπαλοτέλι για να μην αποβληθεί»

Ένας εκ των οπαδών που τράβηξε πίσω τον Μάριο Μπαλοτέλι και τον συγκράτησε έπειτα από τη δυνατή κόντρα με τον Κρις Σμόλινγκ στο ντέρμπι του «Άνφιλντ», τόνισε πως ήταν σίγουρος ότι ο Ιταλός θα αντιδρούσε και θα έβλεπε την κόκκινη κάρτα αν τον άφηνε!  



«Κράτησα τον Μπαλοτέλι για να μην αποβληθεί»

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, αρχικά κράτησε τον Σμόλινγκ από το πόδι όταν οι δυο τους έπεσαν στις διαφημιστικές πινακίδες έπειτα από δυνατή «μονομαχία» για τη μπάλα και αφού σηκώθηκαν, ο Μπαλοτέλι έμοιαζε έτοιμος να συνεχίσει τον καυγά, με τον Άγγλο στόπερ να φεύγει...

Εκείνη τη στιγμή, οι φίλοι των «κόκκινων» κράτησαν τον παίκτη της ομάδας τους και προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, με τη «Liverpool Echo» να εντοπίζει έναν εξ αυτών και να δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Φοβήθηκα ότι θα αντιδρούσε και θα έπαιρνε κόκκινη κι αυτός! Μπορώ να πω ότι από τον τρόπο που αντιλήφθηκα εκείνη τη στιγμή τον εκνευρισμό του, σίγουρα θα αντιδρούσε και δεν θα άφηνε τον Σμόλινγκ να φύγει. Του έλεγα “σταμάτα, άστο, άστο...” και γύρισε και μου απάντησε “οκ, οκ...”. Ευτυχώς με βοήθησε άλλος ένας γιατί δεν μπορούσα μόνος μου να τον κρατήσω πίσω...».