Κέιχιλ: «Απεγνωσμένοι για νίκη»

Το θετικό αποτέλεσμα που θα βοηθήσει την Τσέλσι να συνέλθει περιμένουν άπαντες στο μπλε «στρατόπεδο», με τον Γκάρι Κέιχιλ να δηλώνει πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι... κάτι παραπάνω από απεγνωσμένοι για μια επιβλητική νίκη.  



Κέιχιλ: «Απεγνωσμένοι για νίκη»

Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί Σεν Ζερμέν των 10 παικτών, στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, οι πρωτοπόροι της Πρέμιερ Λιγκ δέχθηκαν κατά το ήμισυ το δώρο της Μάντσεστερ Σίτι, αφού πήραν μόνο έναν βαθμό από το ματς με τη Σαουθάμπτον.

Έχοντας μείνει πλέον χωρίς νίκη σε δύο σερί ματς, οι «μπλε» αισθάνονται ότι θέλουν άμεσα να επιστρέψουν στις νίκες για να πάρουν ξανά τα πάνω τους και ο Γκάρι Κέιχιλ δήλωσε:

«Νομίζω ότι δεν μας εκφράζει ούτε καν ο χαρακτηρισμός “απεγνωσμένοι” για νίκη. Είμαστε κάτι πολύ περισσότερο από αυτό... Θέλουμε να πάρουμε μια επιβλητική νίκη και γρήγορα για να σηκώσουμε κεφάλι και να συνέλθουμε. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει χαθεί και ο κόσμος. Και η Σίτι έχασε βαθμούς κι εμείς πήραμε έναν από τη Σαουθάμπτον. Έχουμε και καλύτερη διαφορά τερμάτων, οπότε δεν θα πρέπει να πανικοβληθούμε από αυτό που συνέβη. Περιμένουμε όμως πως και πως το επόμενο ματς για να πάρουμε μια καλή νίκη. Το καλό, αν και σπάνιο για εμάς, είναι ότι έχουμε πλέον μόνο την Πρέμιερ έτσι ώστε να προετοιμαζόμαστε όπως πρέπει για τα ματς».