Αποκαλύψεις-σοκ για τον Τζορτζ Μπεστ από τον γιο του

Ο Κάλουμ, γιος του Τζορτζ Μπεστ, αποκαλύπτει στο βιβλίο με τίτλο "Second Best : My Dad and me" σοκαριστικές λεπτομέρειες από τη ζωή του θρυλικού πατέρα του μετά την κατρακύλα του από το αλκοόλ και τις υπόλοιπες καταχρήσεις.



Αποκαλύψεις-σοκ για τον Τζορτζ Μπεστ από τον γιο του

ο νέο βιβλίο του Κάλουμ Μπεστ έρχεται να απομυθοποιήσει ακόμη περισσότερο τον πατέρα του, Τζορτζ δείχνοντας σε ποιο σημείο είχαν οδηγήσει τα πάθη του τον ποδοσφαιριστή-θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο υιός Μπεστ, που επίσης είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα με καταχρήσεις, αποκαλύπτει πως όταν ήταν έντεκα χρονών και είχε περάσει ένα καλοκαίρι με τον πατέρα του, εκείνος είχε… εξαφανιστεί αφήνοντάς τον μόνο του για πάνω από μια μέρα. «Η μητέρα μου ανησυχεί κάθε καλοκαίρι που περνώ με τον πατέρα μου και τώρα καταλαβαίνω γιατί. Εκείνος δεν εμφανίζεται για ολόκληρη τη μέρα και γυρίζει σπίτι το μεσημέρι της επόμενης. Έρχεται στο τραπέζι την ώρα που τρώω μόνος και μου λέει απλά πως έφυγε την προηγούμενη μέρα για να πάει με μια πόρνη. Δεν μου ζητεί συγγνώμη ή τουλάχιστον να ενεργεί σαν να έκανε κάτι κακό. Έχει τα χάλια του. Τα μαλλιά του είναι ανακατεμένα και τα μάτια του κατακόκκινα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θέλει να είναι μαζί μου και να περνάμε χρόνο μαζί», αναφέρει στο βιβλίο του ο Κάλουμ Μπεστ. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/apokalupseis-sok-gia-ton-tzortz-mpest-apo-ton-gio-tou/3055289