Έβερτον – Ντιναμό Κιέβου (preview)

Μπορεί το μυαλό όλων στην Έβερτον να είναι στον τρόπο που θα απομακρυνθεί ο κίνδυνος συμμετοχής στα σενάρια υποβιβασμού από την Πρέμιερ, ταυτόχρονα, όμως, έχουν την ευκαιρία για να κάνουν εξαιρετική πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ. Σήμερα, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ φιλοξενεί τη Ντιναμό Μόσχας για τους «16» της διοργάνωσης.  



Έβερτον – Ντιναμό Κιέβου (preview)

Τα «ζαχαρωτά» βρίσκονται μόλις στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα, μετρούν μόλις τέσσερις νίκες σε 22 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, παραδέχονται ότι αντιμετωπίζουν σοβαρό κίνδυνο να μην βρίσκονται στην Πρέμιερ Λιγκ την επόμενη σεζόν, όμως, προς το παρόν, το ενδιαφέρον στρέφεται στην Ευρώπη.

Μετά την άνετη πρόκριση επί της Γιούνγκ Μπόις με τις εκπληκτικές εμφανίσεις του Ρομέλου Λουκάκου, απόψε, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ υποδέχεται τη Ντιναμό Κιέβου για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, με στόχο το σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ προετοίμασε την ομάδα του με το σκεπτικό πως υπάρχει η ευκαιρία για μια πορεία που θα μείνει στην ιστορία του συλλόγου και απόψε, θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Τζον Στόουνς και Λίον Όσμαν που είναι αμφίβολοι. Εκτός ο Λέιτον Μπέινς με πρόβλημα τραυματισμού, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο ¶αρον Λένον.