Φαν Χάαλ: «Καθόλου έξυπνη η κίνηση του Ντι Μαρία»

Με την αψυχολόγητη ενέργεια του Άνχελ Ντι Μαρία στο 76ο λεπτό του προημιτελικού με την Άρσεναλ τα έβαλε ο Λουίς Φαν Χάαλ μετά τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας ότι δεν ήταν καθόλου έξυπνη η κίνησή του να τραβήξει τον ρέφερι. «Δεν περίμενα να ξεκινήσει ο Γουέλμπεκ» είπε ο Ολλανδός κόουτς...



Φαν Χάαλ: «Καθόλου έξυπνη η κίνηση του Ντι Μαρία»

Ο Αργεντινός άσος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, αφού είδε την πρώτη για θέατρο και αμέσως μετά είδε και τη δεύτερη αφού τράβηξε από τη φανέλα τον διαιτητή, Μάικλ Όλιβερ, στην προσπάθειά του να διαμαρτυρηθεί για την αρχική του απόφαση.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ εκνευρίστηκε με αυτό που συνέβη και είπε χαρακτηριστικά μετά το ματς:

«Ο Ντι Μαρία ξέρει ότι δεν μπορεί να σπρώχνει και να τραβάει τον διαιτητή και δεν ήταν καθόλου έξυπνο από μέρους του που το έκανε αυτό... Ξέρω όμως ότι σε τέτοια ματς, με τέτοια ατμόσφαιρα και τέτοια ένταση, δεν είναι τόσο εύκολο να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου... Το είχα τονίσει, όμως, πριν από το παιχνίδι γιατί ξέρω πόσο εύκολο θα ήταν να αποβληθεί κάποιος και είχα πει στους παίκτες μου να προσέξουν. Δεν μπορώ να σχολιάσω τον διαιτητή και ξέρετε όλοι γιατί, όμως στέκομαι στο ότι ο Ντι Μαρία ήξερε ότι δεν έπρεπε να το κάνει αυτό».

Ο κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στάθηκε και στην παρουσία του Ντάνι Γουέλμπεκ που με δικό του γκολ χάρισε την πρόκριση στους «κανονιέρηδες»:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα από τον Βενγκέρ να βάλει βασικό τον Γουέλμπεκ. Ασφαλώς και υπάρχει ένα παραπάνω κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή που επιστρέφει στην έδρα της πρώην ομάδας του. Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι το γκολ που πέτυχε, το κάναμε δώρο εμείς... Ήταν πολύ φτηνό γκολ και πολύ κακή λειτουργία. Είναι απογοητευτικός ο αποκλεισμός και αισθανόμαστε ιδιαίτερα απογοητευμένοι γιατί ξέρουμε ότι θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι διαφορετικά και μπορούσαμε να τα κάνουμε διαφορετικά. Πρέπει να το ξεπεράσουμε γρήγορα. Έχουμε το μαχητικό πνεύμα που απαιτείται σε τέτοιες καταστάσεις και τέτοιες δύσκολες ώρες».